Γ. Μπακοδήμος: «Έχει μέλλον αυτή η φουρνιά αρκεί…»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Με το χάλκινο Βαλκανικό μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας τα μέλη της Εθνικής Παμπαίδων, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μπακοδήμο και τους συνεργάτες του να δικαιώνονται για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία στο Μουζάκι. 

«Δικαιωθήκαμε με τον τρόπο προπόνησης που επιλέξαμε στην προετοιμασία. Θέλαμε τη διάκριση στους Βαλκανικούς και τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από το ομαδικό πνεύμα και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε και αντιστάθμιζε τις όποιες ατέλειες είχαμε» τόνισε στο www.volleyball.gr ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Γιώργος Μπακοδήμος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα αυτής της ομάδας. «Έχει μέλλον αυτή η φουρνιά αρκεί να συνεχιστεί η δουλειά και τα παιδιά να δουλευτούν σωστά. Δεν αρκούν μόνο οι προπονήσεις στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά και εκτός γηπέδου για να μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά που υπάρχει από τις υπόλοιπες ομάδες. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και σε μερικούς μήνες θα έχουμε φθάσει στο επίπεδο των αντιπάλων μας». 

Η Εθνική σε πέντε συνολικά αγώνες σημείωσε τρεις νίκες (Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία) και δύο ήττες (Βουλγαρία, Τουρκία). Οι ήττες προήλθαν από την διαφορά στην αποτελεσματικότητα των ομάδων στην επίθεση. «Συνολικά είχαν καλύτερη επίθεση και εκεί ήταν η διαφορά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος» ολοκληρώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει την Εθνική Παμπαίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Σχετικά Άρθρα