Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Να τελειώσουμε αήττητες»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Η κορυφαία μπλοκέρ στη νίκη της Εθνικής γυναικών επί της Ουκρανίας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, μίλησε στο volleyball.gr για τη νίκη στο Ζαπορόζιε που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η διεθνής κεντρική που είχε 4 «στοπ» στον αγώνα της Τετάρτης, αναφέρθηκε στο επίσης κρίσιμο παιχνίδι στον Βόλο με την Ουκρανία, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση.

«Η εμφάνιση που κάναμε με την Ουκρανία ήταν από τις καλύτερες μας. Μπήκαμε 100% συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, χωρίς άγχος γιατί δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Μας βγήκαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και κρίθηκε στο πολύ καλό σερβίς μας. Πιέσαμε πολύ, μας βγήκε όπως επίσης και το κομμάτι μπλοκ-άμυνα» δήλωσε η Μελίνα Εμμανουηλίδου για τη νίκη με 3-0 σετ μέσα στο Ζαπορόζιε.

Η νίκη μέσα στην Ουκρανία ήταν αυτή που έψαχνε η Εθνική για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως παραδέχθηκε και η διεθνής κεντρική.

«Σίγουρα η νίκη μας δίνει προβάδισμα, πάνω απ'όλα στην ψυχολογία μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τώρα το τελευταίο μας παιχνίδι στον Βόλο με την Ουκρανία, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Θέλουμε πάρα πολύ όλες μας να ολοκληρώσουμε το πρώτο κομμάτι των προκριματικών αήττητες και χωρίς απώλειες για να έχουμε ήδη προκριθεί στο Ευρωπαϊκό».

Κλείνοντας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου μίλησε για άριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής, το οποίο είναι και το μεγάλο όπλο της ομάδας.

«Όταν είσαι όλο το καλοκαίρι με τα ίδια άτομα δεν γίνεται να μην δεθείς μαζί τους. Όλες έχουμε τον ίδιο στόχο. Να πάμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί είναι ιδανική για να δουλέψεις σκληρά και να αφοσιωθείς στον στόχο σου και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα