Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε την Εθνική του 1980 και τον Αποστόλη Χαριτωνίδη

ΕΘΝΙΚΕΣ ,

Την Εθνική ομάδα του 1980 βράβευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον πρώην πρόεδρο Θανάση Μπελιγράτη, βράβευσαν τους Μιχάλη Γεωργαντή, Γιάννη Λάιο, Στέλιο Καζάζη, Μιχάλη Κολιόπουλο, Ηρακλή Δωριάδη, Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, Στέφανο Πολύζο, Νίκο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Γόντικα, Γρηγόρη Μαλουσάρη, Κώστα Γκουντάκο, Γιάννης Νικολαΐδη για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα.

Οι παλιοί διεθνείς, συγκινημένοι για την αναγνώριση προς το πρόσωπό τους, παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες τους και γνώρισαν την αποθέωση από τους 2200 και πλέον φίλους του βόλεϊ που γέμισαν το «Μελίνα Μερκούρη».

Στη συνέχεια, ο ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Καβαλιεράκης, απέμεινει τιμητική πλακέτα στον νικητή της ζωής, Αποστόλη Χαριτωνίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΑΜΕΑ στη σφαιροβολία και στη δισκοβολία ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία στο βόλεϊ και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, μέχρι να διαγνωστεί με οξεία μυελοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία 25 ετών. 


Σχετικά Άρθρα