Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τη δουλειά μας»

ΕΘΝΙΚΕΣ ,

Εντυπωσιασμένος από την προσέλευση του κόσμο στο κλειστό του Μαρκόπουλου αλλά και από τις επιδόσεις και των 14 αθλητριών που χρησιμοποίησε παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο www.volleyball.gr ο Γκιγιέρμε Ναράνχο. 

«Όλα καλά πήγαν. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τα κορίτσια. Σε μικρό διάστημα κατάφεραν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Όλες και οι 18 που κλήθηκαν έδειξαν διάθεση και προσήλωση στον στόχο που ήταν να νικήσουμε και τη Νορβηγία» είπε αρχικά για τον αγώνα και στη συνέχεια ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον κόσμο. «Ήταν εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο αλλά τελικά αυτοί που μας ακολουθούν καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική. Μας επιβραβεύουν και τους ευχαριστούμε».

O προπονητής της Νορβηγίας Ματ Βαν Βέζελ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την δίκαιη προκρισή της. Είναι πολύ καλή ομάδα και άξιζει να είναι στο ευρωπαϊκό. Όσον αφορά εμάς, είμαστε νέα ομάδα και οι περισσότερες από τις αθλήτριες δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Θέλουμε πολύ δουλειά για να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα