Ρένα Δούρου: «Η Περιφέρεια αρωγός στο βόλεϊ και στον ελληνικό αθλητισμό» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Δικαιωμένη για τη στήριξη της Περιφέρειας προς το βόλεϊ μετά τις ιστορικές προκρίσεις των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Αναλυτικά...

«Όπως έλεγα ψιθυριστά μεταξύ των σετ, η Περιφέρεια Αττικής ξέρει τι στηρίζει. Ήμουν σίγουρη για τη νίκη και είμαι πολύ περήφανη ως γυναίκα. Οι γυναίκες αθλήτριες έχουν καλύψει, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε πολλά πεδία το δρόμο που υπήρχε σε σχέση με τους άνδρες. Η χρονιά ξεκινάει εξαιρετικά στους άνδρες και στις γυναίκες με τις προκρίσεις στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από το 2014 που αναλάβαμε, η Περιφέρεια Αττικής είναι σταθερά αρωγός όχι μόνο στο βόλεϊ, αλλά και στο χάντμπολ και γενικά στον αθλητισμό. Και στο επόμενο κύπελλο, η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα στις αθλήτριες».

Αν είναι δικαίωση για την ίδια η στήριξη στο βόλεϊ: «Για πολλά μέσα και αρκετό κόσμο, ο αθλητισμός ξεκινάει και τελειώνει στις μεγάλες ΠΑΕ, όμως δεν είναι έτσι. Πολλοί γονείς έχουν ανάγκη τα παιδιά τους να αθλούνται όχι μόνο στις ποδοσφαιρικές αλάνες. Όπου μας χρειάζονται, εμείς θα είμαστε δίπλα στους νέους και στις νέες, χωρίς βέβαια να υποκαταστήσουμε την Εθνική Κυβέρνηση». 




Σχετικά Άρθρα