Όλγα Βεργίδοu στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν έχουν ταβάνι τα όνειρά μας»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Η Όλγα Βεργίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Sports Club του ΣΠΟΡ FM 94,6. Η πασαδόρος της Εθνικής αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του Πανναξιακού. 

Αναλυτικά, η Όλγα Βεργίδου μίλησε στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, Εύα Ζαχαριουδάκη και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για: 

-την πρόκριση της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Το πιστεύαμε και το θέλαμε πάρα πολύ. Τα καταφέραμε χωρίς να χάσουμε σετ. Είναι πολλά αυτά που έφεραν αυτή τη μεταμόρφωσε. Έχουμε έναν νέο προπονητή, ξένο και με διαφορετική φιλοσοφία, ενώ οι αθλήτριες παίζουν πλέον με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η ομοσπονδία προσπαθεί πολύ, είχαμε μια πολύ αξιοπρεπή προετοιμασία και σε συνδυασμό με το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα φτάσαμε στην πρόκριση. Στα τελικά δεν έχουμε ταβάνι τα όνειρά μας, θέλουμε να τεσταριστούμε απέναντι στις πιο δυνατές ομάδες για να δούμε τα όριά μας. Πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικές». 

-την παρουσία της στον Πανναξιακό: «Υπάρχουν δυσκολίες, ειδικά στις μετακινήσεις, αλλά υπάρχουν και θετικά. Περνάμε πολλές ώρες μαζί με τα κορίτσια και έτσι δενόμαστε πιο εύκολα σε σχέση με άλλες ομάδες που ίσως αργούν. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα στο νησί και εμείς οι αθλήτριες εστιάζουμε στη δουλειά μας, την οποία κάνουμε ευχάριστα. Στόχος είναι να μείνουμε στη δεύτερη θέση, να πάμε στα play offs και από εκεί και πέρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι περισσότερο». 

-το πώς αποφάσισε να επιστρέψει από τη Φινλανδία: «Η παρουσία μου στη Φινλανδία ήταν εμπειρία ζωής. Και μόνο που ξυπνούσες και ήταν νύχτα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Μου έγινε η πρόταση να επιστρέψω, ήταν ένα πολύ καλό πρότζεκτ, γνώριζα τις περισσότερες αθλήτριες και επέλεξα να παίξω στον Πανναξιακό. Νιώθω καλά εδώ και πιστεύω πως αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα