Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Πατάμε όλοι μαζί το πετάλι»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Εθνικής προς το Euro ήταν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Ο διεθνής ακραίος της γερμανικής Φριντρισχάφεν μίλησε στο volleyball.gr για την πρόκριση της Εθνικής στο ευρωπαϊκό και για το μέλλον της «γαλανόλευκης». Αναλυτικά...

Αν έχει ταβάνι η Εθνική: «Το ταβάνι αυτής της ομάδας είναι όπου μας πάει η διασκέδαση και μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε. Αν δεν ευχαριστιόμασταν όλο αυτό τον δρόμο μέχρι το ευρωπαϊκό, δεν ξέρω αν θα προκρινόμασταν. Ελπίζουμε ο δρόμος να μείνει το ίδιο ευχάριστος, να είμαστε όλοι υγιείς, με όλους τους παίκτες της Εθνικής διαθέσιμους, έτσι ώστε να πάμε στο Euro... complete».

Αν έχει αλλάξει επίπεδο η Εθνική: «Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνουμε σιγά σιγά και στρώνουμε τον δρόμο για τις επόμενες γενιές. Θέλαμε πολύ να παίξουμε εμείς σε ένα ευρωπαϊκό. Από εκεί και πέρα, όταν σταματήσουμε θέλουμε να έχουμε κάνει τον δρόμο πιο εύκολο για τους επόμενους».

Για το κλειδί της φετινής επιτυχίας: «Το πόσο δεμένοι είμαστε οι αθλητές μεταξύ μας, αλλά και με όλο το τιμ. Από τους προπονητές, τον μάνατζερ και την Ομοσπονδία, με την οποία πλέον δεν υπάρχουν οι διαμάχες του παρελθόντος. Πατάμε όλοι μαζί το πετάλι και όπου μας πάει».

Για τον στόχο της Εθνικής στο Euro: «Πρέπει να είμαστε η έκπληξη. Βέβαια χρειάζεται και λίγη τύχη με το μέρος σου και φυσικά πολύ δουλειά».

Σχετικά Άρθρα