Χριστοδούλου, Στράντζαλη: «Πάμε για να προκριθούμε»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στέλλα Χριστοδούλου και Όλγα Στράντζαλη σχολίασαν στο volleyball.gr την κλήρωση της Εθνικής γυναικών στο Euro 2019 και δήλωσαν αισιόδοξες για πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση. Αναλυτικά...

«Είμαστε σε έναν δυνατό όμιλο με ομάδες που κάνουν τη διαφορά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Για εμάς είναι πρωτόγνωρο που είμαστε στα τελικά του Ευρωπαϊκού και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που μέχρι πέρυσι τις βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πάμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε με πάθος και διάθεση, όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών. Η Γαλλία και η Φινλανδία είναι ομάδες κοντά στα μέτρα μας και εκεί θα δώσουμε μεγάλη προσοχή για να πάρουμε μία από τις τέσσερις θέσεις του ομίλου και να προκριθούμε στην επόμενη φάση» δήλωσε η αρχηγός της «γαλανόλευκης» Στέλλα Χριστοδούλου και η Όλγα Στράνζαλη συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έπαθα ένα σοκ όταν είδα τον όμιλό μας, όμως δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θέλουμε δύο νίκες. Προφανώς δεν πάμε να χτυπήσουμε ομάδες όπως η Τουρκία ή η Σερβία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία. Κάθε ομάδα είναι από εδώ και πέρα θα είναι καλή, όπως είμαστε όμως και εμείς. Πάμε για να προκριθούμε»!
















Σχετικά Άρθρα