Silver European League: Οι δηλώσεις της Εθνικής

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ικανοποιημένοι από τη νίκη στην πρεμιέρα και τη νίκη επί της Πορτογαλίας εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο και οι αθλήτριες της Εθνικής. Την παράσταση στο φινάλε έκλεψε η Σταματία Κυπαρίσση, η οποία στο 24-19 πέρασε αλλαγή και έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα γυναικών. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι δέχθηκε και τα πειράγματα των συμπαικτριών της.

Αναλυτικά:

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Ικανοποιημένος για πρώτο παιχνίδι»

«Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε και υπάρχουν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού που χρειαζόμαστε βελτίωση. Μέρα με την μέρα, προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η Σλοβενία θεωρώ πως είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλά σημεία. Για πρώτο παιχνίδι όμως είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε χωρίς να χάσουμε σετ».

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Δυσκολότερη η Σλοβενία»

«Είναι ακόμα η αρχή. Δεν είναι ότι είχαμε άγχος, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες αυτό θα βελτιωθεί. Πολλά κορίτσια είχαν καιρό να πιάσουν μπάλα και άλλες είναι ακόμα κουρασμένες από τα πρωταθλήματα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε μεταξύ μας. Με την Σλοβενία θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μας έκανε καλό που είχαμε πρώτα την Πορτογαλία για να δούμε σε ποια κομμάτια χρειαζόμαστε βελτίωση».

Τζίνα Λαμπρούση: «Θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο»

«Υπήρχαν λίγες μέρες προετοιμασίας και θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο. Προσπαθήσαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε για να βγει καλή εικόνα στην πρεμιέρα και θεωρώ πως το πετύχαμε. Το πρώτο τεστ ήταν θετικό και θέλουμε πολύ τώρα με την Σλοβενία να πάρουμε την δεύτερη νίκη μας».

Σταματία Κυπαρίσση: «Τιμή μου η Εθνική»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Είναι τιμή μου που βρίσκονται στην Εθνική γυναικών. Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά και όλες οι συμπαίκτριές μου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με αγαπάνε και με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη ημέρα».

Σχετικά Άρθρα