Λαμπρούση, Στράντζαλη: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ένα 24ώρο πριν αναχωρήσουν για την Άγκυρα για τον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Τζίνα Λαμπρούση και Όλγα Στράντζαλη μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για την επιστροφή της Ελλάδας σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ, για την πρεμιέρα με την Τουρκία και για τα κρίσιμα παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία.

Για την πρεμιέρα με την Τουρκία: 

Τζίνα Λαμπρούση: «Η Τουρκία είναι μία από τις χώρες που διοργανώνουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα τεράστιο γεγονός για εμάς μετά από τόσα χρόνια απουσίας από ευρωπαϊκό. Από πέρυσι που ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι έχουμε ιδρώσει πολύ και θα τα δώσουμε όλα. Η Τουρκία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Για τα παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία: 

Τζίνα Λαμπρούση: «Δεν κοιτάμε μόνο αυτά τα παιχνίδια. Θα κυνηγήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και κόντρα σε μεγάλες δυνάμεις όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Βουλγαρία. Θέλουμε τις δύο νίκες και με Γαλλία με Φινλανδία, είναι βατοί αντίπαλοι και θα το κυνηγήσουμε χωρίς άγχος. Γιατί και να μην περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τα ατού της Εθνικής: 

Τζίνα Λαμπρούση: «Η καλή διάθεση πάνω απ'όλα. Έχουμε την Ανθή (σ.σ. Βασιλαντωνάκη που είναι ο γίγαντάς μας, αλλά έχουμε και καλό σερβίς, καλό μπλοκ-άμυνα, επίθεση και δεν υστερούμε κάπου. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένες».

Όλγα Στράντζαλη: «Η διάθεση και το ότι παίζουμε πολύ καιρό μαζί είναι τα βασικά μας όπλα».

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

Όλγα Στράντζαλη: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες. Από πέρυσι που είχαμε προκριθεί στο ευρωπαϊκό περιμέναμε αυτή τη στιγμή. Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι με την Τουρκία και θέλουμε να τα πάμε καλά. Από τον Μάιο που ξεκινήσαμε έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και ελπίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά στο ευρωπαϊκό. 

Για το Savaria Cup και το φιλικό με την Γαλλία: 

Όλγα Στράντζαλη: «Το φιλικό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το επίσημο που θα δώσουμε. Μετά από τόσα παιχνίδια που δώσαμε θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμες στην Άγκυρα. Το παιχνίδι με την Γαλλία όντως είναι το πιο σημαντικό, όμως δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι».

Για τη χορηγία με την Εθνική Τράπεζα:

Τζίνα Λαμπρούση: «Μετά από πολλά χρόνια η Εθνική βρήκε ένα στήριγμα, το οποίο χρειαζόμασταν πολύ. Η ομοσπονδία έκανε ένα μεγάλο βήμα και πλέον δεν φοβόμαστε τίποτα».

Όλγα Στράντζαλη: «Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε παραπάνω στήριξη. Η Εθνική Τράπεζα είναι ένας μεγάλος χορηγός που έλειπε τα τελευταία χρόνια από το Ελληνικό Βόλεϊ. Πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί και θα συνεχίσουν να βελτιώνονται στο μέλλον». 

Σχετικά Άρθρα