Ευρωπαϊκό ανδρών: Ο Ντίμα Φιλίποφ στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο πασαδόρος της Εθνικής ανδρών Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ και για το παιχνίδι με την Ρωσία. Αναλυτικά:

«Στα θαύματα δεν πιστεύω ούτε θα συνεχίζω να πιστεύω. Η χαρά είναι τεράστια. Πετύχαμε τον στόχο μας και με ακόμα καλύτερο τρόπο. Μόλις είδαμε ότι περάσαμε αρχίζαμε να φωνάζουμε μαζί με τον Ράπτη που είμαστε μαζί στο δωμάτιο. Βγήκαμε στους διαδρόμους, είναι ήδη τα υπόλοιπα παιδιά και γίνεται πανικός. Εγώ δεν το πίστευα είναι η αλήθεια, αλλά έγινε και είμαστε υπερχαρούμενοι. Την αξίζαμε την πρόκριση, ίσως έπρεπε να έρθει πιο εύκολα αλλά παρόλα αυτά δεν αλλάζει κάτι από την χαρά μας. Παλεύουμε πολλά χρόνια και όπως είπε και ο κόουτς, ήταν θεία δίκη».

Για την Ρωσία: «Ήμουν στις μικρές εθνικές ομάδες με τον Μουσέρσκι, γνωρίζω πολλά παιδιά από εκεί και θα είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα για μένα. Η Ρωσία είναι μεγάλη ομάδα, όμως είμαστε φτιαχμένοι για τα δύσκολα. Η Ρωσία πάει για το χρυσό μετάλλιο, εμείς πάμε να κάνουμε την έκπληξη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Η ελληνική ψυχή είναι πιο δυνατή».

Για το μήνυμα που θα κρατήσει για πάντα στο κινητό του: «Δεν θα κρατήσω κάποιο και η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλά. Αυτό που θα κρατήσω είναι κάτι που έγραψε ο Νίκος Ζουπάνι στην κοινή συνομιλία που έχουμε οι παίκτες μεταξύ μας. "Μάγκες αυτός ο πόντος που περάσαμε, είναι ο πόντος που έχει πάρει ο καθένας σε όλη την διοργάνωση". Το λέω και ανατριχιάζω και αυτό το μήνυμα θα το κρατήσω για πάντα».

Σχετικά Άρθρα