Τεχνική σύσκεψη στη Λάρισα για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στη Λάρισα βρέθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ., προκειμένου να παρεβρεθεί στη τεχνική σύσκεψη για την προετοιμασία των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Λιούπας, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος και Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος του ΕΑΚ Γιάννης Κουρδής, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Περικλής  Μπακοδήμος,  ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) Αστέριος Πατσιαούρας και ο διευθυντής Αθλητισμού-Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Αλέκος Πατουλιώτης.

Περιφέρεια και Δήμος πρόκειται να φιλοξενήσουν από τις 6 έως και τις 10 Μαΐου στη Λάρισα 80 αθλήτριες από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Νορβηγία και την Αυστρία μαζί με τους συνοδούς τους.

Παράλληλα, η Εθνική γυναικών θα βρίσκεται στη Λάρισα από τις 20 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιήσει και την προετοιμασία της για τους αγώνες.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη, διεθνή διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη και θα διεξαχθεί το 2021 στη Θεσσαλία, είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε με περιορισμένο αριθμό θεατών ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών το 2021 θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία).

Σχετικά Άρθρα