Η Εθνική Γυναικών παρέδωσε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στη κεντρική πλατεία της Λάρισας και στο περίπτερο που έστησε το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης βρέθηκε αντιπροσωπεία της Εθνικής Γυναικών το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου.

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η λίμπερο της «γαλανόλευκης» Μαριαλένα Αρτακιανού μαζί με τον τιμ μάνατζερ Βαγγέλη Περόπουλο, παρέδωσαν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο, τα οποία και θα δοθούν σε δύο χωριά του Νομού, που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές από τους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Οι αθλήτριες της Εθνικής αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα τρόφιμα, φωτογραφήθηκαν με χαρά μαζί με τους ανθρώπους του παντοπωλείου, καθώς και με νεαρές αθλήτριες βόλεϊ που βρέθηκαν στη πλατεία της Λάρισας.

«Ήταν υποχρέωσή μας να έρθουμε και να παραδόσουμε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο της Λάρισας για να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε τους συνανθρώπους μας. Μακάρι να μπορούσαμε να τους καλέσουμε και στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας» δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου και από την πλευρά της η Μαριαλένα Αρτακιανού συμπλήρωσε:

«Με μεγάλη μας χαρά παραδώσαμε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο της Λάρισας για να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν από τους σεισμούς. Πάντα θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους».

Το παρών στη κεντρική πλατεία Λάρισας και στο περίπτερο του κοινωνικού παντοπωλείου έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λάρισας Σωτήρης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας Αστέριος Πατσιαούρας.

Σχετικά Άρθρα