Λιούμπομιρ Γκάνεφ: «Ίσως παίξουμε με την Ελλάδα στην πρεμιέρα» (vids)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει η Βουλγαρία την Ελλάδα στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλγαρικης Ομοσπονδίας Λιούμπομιρ Γκάνεφ. Ο Γκάνεφ που πανηγύρισε με τον Άρη το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1997 αποκάλυψε μάλιστα πως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

«Ήταν πολύ καλή κλήρωση. Ίσως επιλέξουμε να κάνουμε πρεμιέρα και κόντρα στην Ελλάδα. Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε στα ημιτελικά. Έχουμε τις δυνατότητες να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας και να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. Ως πρώην αθλητής, ξέρω πως πρέπει να τους νικήσεις όλους για να γίνεις ο καλύτερος. Δεν σκεφτόμαστε αν είναι εύκολος ή δύσκολος ο όμιλος μας, παρά μόνο πως θα παίξουμε καλό βόλεϊ.

Για την εκλογή του πρώην προπονητή του Κώστα Χαριτωνίδη στην Ελληνική Ομοσπονδία:
«Πρώτα απ'όλα θέλω να τον συγχαρώ για την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Του εύχομαι υγεία και καλή τύχη. Σίγουρα μπορούμε να συνεργαστούμε οι δύο Ομοσπονδίες».

Έλιτσα Βασίλεβα: «Καλή ομάδα η Ελλάδα»



Η Έλιτσα Βασίλεβα, αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, ήταν μία από τις τέσσερις πρέσβειρες στην κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών που διεξήχθη την Πέμπτη 20 Μαΐου στο Βελιγράδι. Η Βουλγάρα ακραία αναφέρθηκε στη κλήρωση του Β' ομίλου που θα γίνει στη Φιλιππούπολη, όπου θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Ελλάδα.

«Όλες οι ομάδες του ομίλου είναι δυνατές. Αν θες να φτάσεις μέχρι το τέλος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πρέπει να περάσεις και μερικές δύσκολες στιγμές στους αγώνες που θα σε κάνουν πιο δυνατό. Όλες θα έχουν την ευκαιρία τους στον όμιλο, όμως πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Πλεονέκτημα θα έχουμε μόνο αν επιτρέψουν θεατές στο γήπεδο και ελπίζω πραγματικά οι συνθήκες να το επιτρέψουν».

Για την Εθνική μας ομάδα:
«Είναι καλή ομάδα η Ελλάδα με δυνατές αθλήτριες. Ελπίζω όπως και το 2019 να είμαστε εμείς που θα νικήσουμε».


Σχετικά Άρθρα