Κώστας Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας): «Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των Εθνικών ομάδων»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Για την παρουσία της Εθνικής παίδων για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια στη Νεμέα για προετοιμασία μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Φρούσιος και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τη Νεμέα, τουλάχιστον έτσι το αισθάνομαι ως Δημοτική αρχή, που έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε μία Εθνική ομάδα. Τα παιδιά αυτά είναι εκπρόσωποι της χώρας μας. Έχουμε παράδοση και ευαισθησία στον αθλητισμό. Στα όρια των δυνατοτήτων μας, όποτε μπορούμε και με όποιον τρόπο γίνεται θα είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε στη πόλη μας την Εθνική ομάδα».

Για το ενδεχόμενο ανάληψης μεγάλης διοργάνωσης στη Νεμέα: «Έχει γίνει συζήτηση για την ανάληψη διοργάνωσης. Με δεδομένο βέβαια ότι κάνουμε έργο αξίας 800 χιλιάδων ευρώ για να βελτιώσουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις».

Για την Εθνική παίδων: «Είχα τη χαρά να μιλήσω με τα παιδιά και τους προπονητές. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η εργασιομανία των παιδιών που κάνουν 6 με 8 ώρες προπόνηση την ημέρα, καθώς και η υπευθυνότητά και η συναίσθησή τους είναι εντυπωσιακή και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να φοράς το εθνόσημο στο στήθος».

Σχετικά Άρθρα