Γιώργος Πετρέας: Υπάρχει ανυπομονησία και ενθουσιασμός

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας, ο οποίος εξέφρασε την ανυπομονησία για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

Οι στόχοι μας θα καθοριστούν και θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τα αποτελέσματα του εκάστοτε παιχνιδιού. Σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όπως κάναμε και το 2019. Όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Εθνικής Ομάδας;

Υπάρχει μία μίξη έμπειρων και νέων αθλητών. Υπάρχει ανυπομονησία και ενθουσιασμός ώστε να αγωνιστούμε σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

Ποιες ήταν οι προκλήσεις που χρειάστηκε να ξεπεράσει η ομάδα προκειμένου να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ποιες προκλήσεις έχει μπροστά της;

Είναι δεδομένο ότι ο κορωνοϊός επηρέασε την ανθρωπότητα και τον αθλητισμό στη συνέχεια. Μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επίσημες διοργανώσεις, κάτι που πήγε την ομάδα πίσω.

Παρόλα αυτά, φέτος το καλοκαίρι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό. Όλοι οι παίκτες δείξαμε μεγάλη διάθεση στην προετοιμασία για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην τελική φάση.

Ασφαλώς είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστούμε απέναντι σε ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε  μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο είναι η πρόοδος της ομάδας μας.

Ποιο είναι το παιχνίδι για το οποίο ανυπομονείτε στον όμιλο και για ποιο λόγο;

Η πρεμιέρα του Ευρωβόλεϊ είναι στο μυαλό όλων μας. Από εκεί και πέρα, στο μυαλό μας υπάρχει και το παιχνίδι με την οικοδέσποινα Πολωνία. Μία ομάδα που εκτός από τους σπουδαίους παίκτες που διαθέτει, θα αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της. Θέλουμε να νιώσουμε την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Σχετικά Άρθρα