Μέχρι την Τρίτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο Toumpa Open (29/6-2/7)

Μετά το Avant Garde Open η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και δεύτερο τουρνουά στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley με το Toumpa Open το διάστημα 29/06-2/07.

Περισσότερα...

Άφησαν υποσχέσεις τα Junior στο Παπάγου

Η αυλαία του Athens Juniors Open που ήταν και το πρώτο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 «έπεσε» με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής (25/6).

Περισσότερα...

Το «XYLOKASTRO GRAND SLAM» επαναφέρει ιστορικές στιγμές

Μια ιστορική επαναφορά σηματοδοτεί το Xylokastron Grand Slam αφού το τελευταίο Grand Slam είχε γίνει και πάλι στο Ξυλόκαστρο το 2003 με κορυφαίες ομάδες από το εξωτερικό, όπως τους Βραζιλιάνους Παγκόσμιους πρωταθλητές Para/Harley και τους κορυφαίους Ελβετούς Sasa Heyer/Markus Egger που εντυπωσίασαν τους πάντες με την παρουσία τους.

Περισσότερα...

Spinos Coffee Cup: Πρωτιά για τα αδέρφια Μανδηλάρη και Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου

Ο Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης μαζί με τις Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ήταν οι νικητές στο Spinos Coffee Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στο τουρνουά Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Περισσότερα...

Athens Juniors Open: «Χρυσοί» στο Παπάγου οι Γκότσης, Κόλα

Με τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά να αναμετρούνται στον τελικό των αγοριών ολοκληρώθηκε και η πρώτη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Junior K19 στις εγκαταστάσεις του iBeach Volleyball Club.

Περισσότερα...