Εγγραφές στο Μητρώο αθλητών Beach Volley για το 2017

Ξεκίνησε για την νέα αγωνιστική περίοδο και η εγγραφή αθλητών και αθλητριών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επίσημες ή αναγνωρισμένες διοργανώσεις Beach Volley.

Περισσότερα...

Πιστοποίηση φορέων, εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων στο beach volley

Η ΕΟΠΕ καλεί τους φορείς που δραστηριοποιούνται ιδιωτικώς στο άθλημα του Beach Volley, να προβούν στις διαδικασίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις προβλέψεις των σχετικών Κανονισμών.

Περισσότερα...

Στο Μονπελιέ συνεχίζουν την προετοιμασία Καραγκούνη/Τσοπούλου

Στο Μονπελιέ της Γαλλίας βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι Πένη Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου μαζί με τον προπονητή Κώστα Ποθητάκη, για κοινή προετοιμασία με τις Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Περισσότερα...

Τσιαρτσιάνη-Dieckmann στο καμπ της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή( 2/4) οι τρεις προγραμματισμένες συγκεντρωτικές προπονήσεις χαρτογράφησης και αξιολόγησης των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών στις αναπτυξιακές ηλικίες του Beach Volley. Οι συγκεντρωτικές πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Περισσότερα...

Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας

Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν οι ομάδες του Εθνικού Σχεδιασμού γυναικών στο Μπιτς Βόλεϊ, με αντίστοιχες ομάδες από την Πολωνία και την Σερβία που βρίσκονται στην χώρα μας για την προετοιμασία τους ενόψει των καλοκαιρινών τους υποχρεώσεων.

Περισσότερα...