Χορηγοί
Mediteraneo

To Mediterraneo Hospital είναι ένα πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο δυναμικότητας 164 κλινών.
Ανεγέρθηκε το 2000 και μέσα στο 2010 ολοκληρώθηκε μεγάλη επέκταση και πλήρης ανακαίνιση της υπάρχουσας μονάδας, με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μοντέρνου νοσοκομειακού χώρου.
Σε 12.000 τ.μ. αναπτύσσονται σύγχρονοι χώροι υψηλής αισθητικής, ιατρικός εξοπλισμός αιχμής, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις υποδομής.
Το Mediterraneo Hospital διαθέτει ευρύχωρα κλιματιζόμενα δωμάτια, κυρίως δίκλινα, μονόκλινα, lux και σουίτες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην άνεση και τη λειτουργικότητα, ενώ οι διακοσμητικές επιλογές με τις κατάλληλες χρωματικές αποχρώσεις και τους κομψούς συνδυασμούς δημιουργούν την αίσθηση ενός ευχάριστου, φιλικού χώρου, διακριτικά «νοσοκομειακού».

Ιστότοπος: http://www.mediterraneohospital.gr/
Gala

Η εταιρία Gala ιδρύθηκε το 1949 και επί σειρά ετών αποτέλεσε αποκλειστικό προμηθευτή όλων των κρατών του πρώην «ανατολικού μπλοκ», ενώ σήμερα είναι μία από τις τέσσερις εταιρίες που διαθέτει την έγκριση της FIVB και από το 1996 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία, αποκτώντας το 2000 το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί 250 υπαλλήλους και έχει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 9 εκ. ευρώ, ενώ η βάση της είναι στην πόλη Προστεγιόφ στην Ανατολική Τσεχία.

Η Gala παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, καθώς και αθλητικού εξοπλισμού).

Η ΕΟΠΕ συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με την εταιρία Gala που πλέον αποτελεί επίσημο προμηθευτή των Πανελληνίων Διοργανώσεων Beach Volley.

Συγκεκριμένα, η «Gala Smash Plush 10» είναι η νέα επίσημη μπάλα των διοργανώσεων Beach Volley 2013-2014 και 2015 και χρησιμοποιείται σε όλες τις εγκεκριμένες από την Ομοσπονδία Διοργανώσεις.

Επίσημος αντιπρόσωπος της GALA για την Ελλάδα και Κυπρο
Μπαντιανίδης Ιωάννης (evrosport)
Σουφλί,Έβρος
κινητό : 6943 839 629.
e-mail : evrosport@ath.forthnet.gr
Facebook: gala balls greece

Ιστότοπος: http://www.gala.cz
ΕΡΤ

Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το Κράτος. Έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος.


Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Υπουργού Επικρατείας, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εγκρίνεται το Καταστατικό της εταιρείας, του οποίου οι ρυθμίσεις, με την επιφύλαξη διαφορετικών διατάξεων του παρόντος νόμου, περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται στο άρθρο 2 του κ.ν. 2190/1920 και στο ν. 3429/2005. Το Καταστατικό καταχωρίζεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο Ανώνυμων.
Το Καταστατικό της εταιρείας Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μπορεί να τροποποιείται και να κωδικοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.


Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. αποτελεί ενιαίο φορέα, ο οποίος περιλαμβάνει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, πανελλαδικούς και περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσικά σύνολα και χορωδία, διαδικτυακούς ιστότοπους, καθώς και έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού, δύναται δε να ιδρύει θυγατρικές εταιρείες και άλλα νομικά πρόσωπα στην επικράτεια.

Ιστότοπος: http://www.ert.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ιστότοπος: http://www.patt.gov.gr/site/
ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Κατέχει περίπου το 68% της εγκατεστημένης ισχύος των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας στο ενεργειακό της μείγμα λιγνιτικούς, υδροηλεκτρικούς και πετρελαϊκούς σταθμούς, καθώς και σταθμούς φυσικού αερίου, αλλά και μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ).

Ιστότοπος: http://www.dei.gr
Τραινοσέ

Η ανώνυμη εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε την 19.12.2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρεία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.

Από την 1.1.2007, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών κ.λ.π.).  Έκτοτε λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Κοινοτικής νομοθεσίας.

Η έδρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι στην Αθήνα, αλλά η εταιρεία διατηρεί γραφεία και παροχές σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια πλησίον του δικτύου της.

Τον Ιούλιο του 2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. της εταιρίας ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε. που διαχειριζόταν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας, προσθέτοντας στο αντικείμενό της και τη διαχείριση και λειτουργία των προαστιακών γραμμών.

Το Δεκέμβριο του 2008 η ΟΣΕ Α.Ε. μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο κατείχε από την 31.12.2008 το σύνολο των μετοχών (100%) της εταιρείας.

Τον Απρίλιο του 2013 μεταβιβάσθηκε και περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ), το σύνολο των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου και έκτοτε το ΤΑΙΠΕΔ είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.

Η εταιρεία διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ έχει οργανωθεί σε τρεις Γενικές Διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικής Διαχείρισης, τη Γενική Διεύθυνση Σιδηροδρομικού Έργου και τη Γενική Διεύθυνση Σχεδιασμού, Εμπορίας και Ανάπτυξης.

Η εταιρεία είναι μέλος στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων (UIC), στην Κοινότητα των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων (CER), στη Διεθνή Επιτροπή για τις Σιδηροδρομικές Μεταφορές (CIT) και τον Οργανισμό Forum Train Europe, ενώ συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της για διεθνή δικτύωση, κατανοώντας ότι με τη συμμετοχή της στους διεθνείς οργανισμούς μπορεί να αντλήσει πολύτιμη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Ιστότοπος: http://www.trenose.gr
Φιλοκτήτης

Το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Φιλοκτήτης είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της στο Νομό Αττικής με 175 κλίνες, ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και θεραπευτήρια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. Επίσης διαθέτει επαρκή και σύγχρονα μέσα για την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης και στηρίζεται σε μια εξόχως ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Θεωρεί το άτομο που παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, συμμέτοχο και ουσιαστικό συνεργό σε όλη την διαδικασία της αποθεραπείας του.
Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, Διαιτολογία, Βελονισμό, Καρδιακή αποκατάσταση, Ουροδυναμικό έλεγχο και Νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Ιστότοπος: http://www.filoktitis.com.gr/
ANEK

H εταιρεία ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ANEK LINES», με μετόχους απλούς ανθρώπους της Μεγαλονήσου. Είναι η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης και η ιδέα της ίδρυσής της προέκυψε από την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Διοικείται από 15μελες συμβούλιο και απασχολεί κατά μέσο όρο 1800 άτομα σε πληρώματα & Διοικητικές Υπηρεσίες ξηράς. Η έδρα της είναι στα Χανιά, σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγάλο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος της ΑΝΕΚ περιλαμβάνει 10 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας ISM & ISPS Systems, ΙSO & HACCP αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, εφαρμόζοντας την Διεθνή Σύμβαση STCW του 1995, που αφορά στην ποιότητα των πληρωμάτων (εξειδίκευση, διπλώματα, εμπειρία κλπ), η ΑΝΕΚ κατά γενική ομολογία έχει καταφέρει να διατηρήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλίας.

Ιστότοπος: http://www.anek.gr
Meetab

Ιστότοπος: http://meetabstore.ch
Stoiximan.gr

Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον Stoiximan.gr. Παίξτε στοίχημα τόσο πριν όσο και LIVE στοίχημα κατά τη διάρκεια του γεγονότος, αθλητικού και μη, της αρεσκείας σας.

Ο Stoiximan.gr είναι ελληνική εταιρεία που λειτουργεί 100% ΝΟΜΙΜΑ και προσφέρει ασφάλεια στους παίκτες του, ενώ το περιβάλλον του site είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον Έλληνα παίκτη και δεν είναι μεταφρασμένο από άλλη γλώσσα.

Ιστότοπος: http://www.stoiximan.gr/
Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου και ταξιδεύει με συνέπεια χειμώνα-καλοκαίρι στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη με 9 σύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία (BLUE STAR 1, BLUE STAR 2, BLUE STAR PATMOS, BLUE STAR DELOS, BLUE STAR PAROS, BLUE STAR NAXOS, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, BLUE HORIZON, BLUE GALAXY).

Συνδέοντας τα νησιά με την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Blue Star Ferries συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας.

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group σας ταξιδεύει με τον πιο σύγχρονο στόλο του Αιγαίου στα μοναδικά ελληνικά νησιά παρέχοντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό ή ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας και επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s για το γεύμα σας.

Kάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI, δείτε στο δικό σας laptop ή tablet ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας και κάνετε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.
Σας καλούμε να ζήσετε την ξεχωριστή εμπειρία του ταξιδιού με τα πλοία της Blue Star Ferries!

Ιστότοπος: http://www.bluestarferries.com
Βίκος

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» της ομώνυμης πηγής, εμφιαλώνεται στην πηγή του, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί 2 υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 176 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων, η οποία προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά από το Π.Δ. 26-9-1979. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικού εμβαδού 51.200 m2 απασχολεί 300 εργαζόμενους και έχει εγκατεστημένες 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα.

Ιστότοπος: http://www.vikoswater.gr/