Χορηγοί
Τραινοσέ

Η ανώνυμη εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε την 19.12.2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρεία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.

Από την 1.1.2007, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών κ.λ.π.).  Έκτοτε λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Κοινοτικής νομοθεσίας.

Η έδρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι στην Αθήνα, αλλά η εταιρεία διατηρεί γραφεία και παροχές σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια πλησίον του δικτύου της.

Τον Ιούλιο του 2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. της εταιρίας ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε. που διαχειριζόταν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας, προσθέτοντας στο αντικείμενό της και τη διαχείριση και λειτουργία των προαστιακών γραμμών.

Το Δεκέμβριο του 2008 η ΟΣΕ Α.Ε. μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο κατείχε από την 31.12.2008 το σύνολο των μετοχών (100%) της εταιρείας.

Τον Απρίλιο του 2013 μεταβιβάσθηκε και περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ), το σύνολο των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου και έκτοτε το ΤΑΙΠΕΔ είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.

Η εταιρεία διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ έχει οργανωθεί σε τρεις Γενικές Διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικής Διαχείρισης, τη Γενική Διεύθυνση Σιδηροδρομικού Έργου και τη Γενική Διεύθυνση Σχεδιασμού, Εμπορίας και Ανάπτυξης.

Η εταιρεία είναι μέλος στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων (UIC), στην Κοινότητα των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων (CER), στη Διεθνή Επιτροπή για τις Σιδηροδρομικές Μεταφορές (CIT) και τον Οργανισμό Forum Train Europe, ενώ συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της για διεθνή δικτύωση, κατανοώντας ότι με τη συμμετοχή της στους διεθνείς οργανισμούς μπορεί να αντλήσει πολύτιμη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Ιστότοπος: http://www.trenose.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ιστότοπος: http://www.patt.gov.gr/site/
Fos

Ιστότοπος:
Mediteraneo

To Mediterraneo Hospital είναι ένα πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο δυναμικότητας 164 κλινών.
Ανεγέρθηκε το 2000 και μέσα στο 2010 ολοκληρώθηκε μεγάλη επέκταση και πλήρης ανακαίνιση της υπάρχουσας μονάδας, με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μοντέρνου νοσοκομειακού χώρου.
Σε 12.000 τ.μ. αναπτύσσονται σύγχρονοι χώροι υψηλής αισθητικής, ιατρικός εξοπλισμός αιχμής, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις υποδομής.
Το Mediterraneo Hospital διαθέτει ευρύχωρα κλιματιζόμενα δωμάτια, κυρίως δίκλινα, μονόκλινα, lux και σουίτες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην άνεση και τη λειτουργικότητα, ενώ οι διακοσμητικές επιλογές με τις κατάλληλες χρωματικές αποχρώσεις και τους κομψούς συνδυασμούς δημιουργούν την αίσθηση ενός ευχάριστου, φιλικού χώρου, διακριτικά «νοσοκομειακού».

Ιστότοπος: http://www.mediterraneohospital.gr/
Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου και ταξιδεύει με συνέπεια χειμώνα-καλοκαίρι στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη με 9 σύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία (BLUE STAR 1, BLUE STAR 2, BLUE STAR PATMOS, BLUE STAR DELOS, BLUE STAR PAROS, BLUE STAR NAXOS, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, BLUE HORIZON, BLUE GALAXY).

Συνδέοντας τα νησιά με την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Blue Star Ferries συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας.

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group σας ταξιδεύει με τον πιο σύγχρονο στόλο του Αιγαίου στα μοναδικά ελληνικά νησιά παρέχοντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό ή ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας και επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s για το γεύμα σας.

Kάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI, δείτε στο δικό σας laptop ή tablet ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας και κάνετε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.
Σας καλούμε να ζήσετε την ξεχωριστή εμπειρία του ταξιδιού με τα πλοία της Blue Star Ferries!

Ιστότοπος: http://www.bluestarferries.com
Zagori (Beach Volley)

Ιστότοπος: http://www.zagoriwater.gr/
Φιλοκτήτης

Το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Φιλοκτήτης είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της στο Νομό Αττικής με 175 κλίνες, ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και θεραπευτήρια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. Επίσης διαθέτει επαρκή και σύγχρονα μέσα για την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης και στηρίζεται σε μια εξόχως ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Θεωρεί το άτομο που παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, συμμέτοχο και ουσιαστικό συνεργό σε όλη την διαδικασία της αποθεραπείας του.
Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, Διαιτολογία, Βελονισμό, Καρδιακή αποκατάσταση, Ουροδυναμικό έλεγχο και Νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Ιστότοπος: http://www.filoktitis.com.gr/
Herbalife

Η HERBALIFE είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων μέσω των προϊόντων διατροφής αλλά και της επιχειρηματικής ευκαιρίας που προσφέρει. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 7.800 υπαλλήλους παγκοσμίως και οι μετοχές της βρίσκονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HLF) με καθαρές πωλήσεις ύψους $5 δισεκατομμυρίων, το 2014.

Η HERBALIFE προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία συνδυάζουν το μέγιστο της επιστήμης και της φύσης στοχεύοντας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της HERBALIFE χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στα προϊόντα εσωτερικής διατροφής, για τη διαχείριση και τον έλεγχο του βάρους, ενέργειας και fitness και στα προϊόντα εξωτερικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης με τη σειρά HERBALIFE SKIN και τη σειρά Herbal Aloe.

Τα προϊόντα της HERBALIFE είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife σε περισσότερες από 90 χώρες.

Ιστότοπος: http://www.herbalife.com/
Sport24.gr

Ιστότοπος: http://www.sport24.gr/
HORIZON

Ιστότοπος: https://www.orizonins.gr/
Sport24

Ιστότοπος:
Ζαγόρι

Ιστότοπος: http://www.zagoriwater.gr/
EOT

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ιδρύθηκε με τον Α.Ν. 1565/1950 ο οποίος κυρώθηκε με τον Ν. 1624/51, αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Τουρισμού. Σύμφωνα με τον ν.3270/04 (ΦΕΚ 187/Α/11.10.2004) ο Ε.Ο.Τ. διαρθρώνεται σε Κεντρική Υπηρεσία, με έδρα την Αθήνα και σε Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού ( ΠΥΤ ) από 01.01.2005 .

Η διάρθρωση των υπηρεσιών του ΕΟΤ και οι αρμοδιότητες της κάθε υπηρεσιακής μονάδας περιλαμβάνονται στο Π.Δ. 343/2001 (ΦΕΚ 231 Α). Πρόκειται για τον κρατικό φορέα του τουριστικού τομέα με κύρια αποστολή την οργάνωση, ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της χώρας, ακολουθώντας δράσεις τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εσωτερικό και το εξωτερικό, εποπτείας και ελέγχου της γενικότερης τουριστικής αγοράς, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα που κρίνεται απαραίτητη για την υποστήριξη και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η αποστολή του ΕΟΤ είναι να ενισχύσει την αξία του Ελληνικού Τουρισμού, σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού και ταυτόχρονα τουριστικών εσόδων. Ο ΕΟΤ λειτουργεί με γνώμονα την ανάπτυξη του τουρισμού, του σημαντικότερου πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι το παραγόμενο προϊόν του διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της χώρας επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών, ανταποκρινόμενος με επιτυχία σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Ιστότοπος: http://visitgreece.gr
24 Media

A digital leader

24MEDIA is Greece's leading and fastest-growing digital publishing group, managing over 15 premium brands that connect and engage with users across different platforms.  Its total audience exceeds 8 million Unique Browsers per month that spend 6.204.546 hours interacting with its content, viewing 142.297.685 pages (Source : AT Internet / OJD / ENED Greece).  The brands of 24MEDIA have more than 2.400.000 social media followers.

24MEDIA is producing and distributing high-value digital journalism whilst continuously innovating in brand advertising, providing innovative and effective communications solutions to clients and partners.

We invest in people and technology while placing central focus on the diversity of our brands, delivery platforms and tools for our users and advertisers.

Ιστότοπος: http://www.24media.gr
Λουξ

Το λουξ plus 'n light tea μόνο με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες, σε γεύσεις ροδάκινο, κόκκινα φρούτα και λεμόνι θα δροσίζει φέτος τους αθλητές, αλλά και τους θεατές των κορυφαίων διοργανώσεων του καλοκαιριού. Το καινοτόμο αυτό προίον προσφέρει πιο ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά, διατηρώντας αναλλοίωτη τη δέσμευση της Λουξ για αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, πλούσια γεύση και μοναδική απόλαυση.

Beach Volley, ήλιος και κορυφαίο θέαμα στην άμμο με απολαυστική δροσιά από το κρύο τσάι της Λουξ, ένας συνδιασμός που υπόσχεται ένα υπέροχο καλοκαίρι για το συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα.

Ιστότοπος: http://www.loux.gr
Gala

Η εταιρία Gala ιδρύθηκε το 1949 και επί σειρά ετών αποτέλεσε αποκλειστικό προμηθευτή όλων των κρατών του πρώην «ανατολικού μπλοκ», ενώ σήμερα είναι μία από τις τέσσερις εταιρίες που διαθέτει την έγκριση της FIVB και από το 1996 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία, αποκτώντας το 2000 το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί 250 υπαλλήλους και έχει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 9 εκ. ευρώ, ενώ η βάση της είναι στην πόλη Προστεγιόφ στην Ανατολική Τσεχία.

Η Gala παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, καθώς και αθλητικού εξοπλισμού).

Η ΕΟΠΕ συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με την εταιρία Gala που πλέον αποτελεί επίσημο προμηθευτή των Πανελληνίων Διοργανώσεων Beach Volley.

Συγκεκριμένα, η «Gala Smash Plush 10» είναι η νέα επίσημη μπάλα των διοργανώσεων Beach Volley 2013-2014 και 2015 και χρησιμοποιείται σε όλες τις εγκεκριμένες από την Ομοσπονδία Διοργανώσεις.

Επίσημος αντιπρόσωπος της GALA για την Ελλάδα και Κυπρο
Μπαντιανίδης Ιωάννης (evrosport)
Σουφλί,Έβρος
κινητό : 6943 839 629.
e-mail : [email protected]
Facebook: gala balls greece

Ιστότοπος: http://www.gala.cz
Meetab

Ιστότοπος: http://meetabstore.ch
ΕΡΤ

Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το Κράτος. Έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος.


Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Υπουργού Επικρατείας, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εγκρίνεται το Καταστατικό της εταιρείας, του οποίου οι ρυθμίσεις, με την επιφύλαξη διαφορετικών διατάξεων του παρόντος νόμου, περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται στο άρθρο 2 του κ.ν. 2190/1920 και στο ν. 3429/2005. Το Καταστατικό καταχωρίζεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο Ανώνυμων.
Το Καταστατικό της εταιρείας Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μπορεί να τροποποιείται και να κωδικοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.


Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. αποτελεί ενιαίο φορέα, ο οποίος περιλαμβάνει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, πανελλαδικούς και περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσικά σύνολα και χορωδία, διαδικτυακούς ιστότοπους, καθώς και έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού, δύναται δε να ιδρύει θυγατρικές εταιρείες και άλλα νομικά πρόσωπα στην επικράτεια.

Ιστότοπος: http://www.ert.gr
VW

Ιστότοπος: