Κύπελλο Ανδρών 2017: Το μήνυμα του προέδρου

Μετά το πέρας της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Κύπελλο Ανδρών 2017: Δηλώσεις των προπονητών

Μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, ο προποπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και έθεσε τον επόμενο στόχο ενώ ο κόουτς του ΑΟΠΚ, Κώστας Αρσενιάδης προσπάθησε να εξηγήσει τα συναισθήματα... χαρμολύπης.

Περισσότερα...

Κύπελλο Ανδρών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, 3-1 την Κηφισιά στον τελικό!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον 16ο τίτλο του (και δεύτερο συνεχόμενο) στο θεσμό του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 3-1 του ΑΟΠ Κηφισιάς στον τελικό του Final 4 που φιλοξενήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Μπόσκαν: «Είμαστε το φαβορί», Αρσενιάδης: «Θα διεκδικήσουμε το όνειρο»

Ο Ολυμπιακός κι η Κηφισιά συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού με τον προπονητή των ερυθρόλευκων Σλόμπονταν Μπόσκαν να αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας όμως ότι ο τελικός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ενώ ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης αφού στάθηκε στην ανωτερότητα των ερυθρόλευκων συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

Περισσότερα...