Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος: «Στόχος της Σαντορίνης η ανάληψη διεθνών διοργανώσεων» (video)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στην κάμερα της ΕΟΠΕ μίλησε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, λίγη ώρα πριν την έναρξη των ημιτελικών του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Ο κ. Ζώρζος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του αθλητισμού που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη, στις σκέψεις για ανάληψη διεθνής διοργάνωσης και ευχήθηκε να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο ο ΑΟ Θήρας.

«Στόχος δικός μου αλλά και του αθλητικού οργανισμού Σαντορίνης είναι ένας. Να αναπτυχθεί ο αθλητισμός προς όφελος της νεολαίας. Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται οι νέοι με τον αθλητισμό και όχι με πράγματα που δεν είναι προς το συμφέρον τους. Αναπτύσσουμε ταυτόχρονα και άλλες μορφές τουρισμού, όπως είναι ο πολιτισμός, η γαστρονομία και ο αθλητισμός» είπε αρχικά ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος.

Για τρίτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Σαντορίνη έχει φιλοξενήσει μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις και πλέον υπάρχουν σκέψεις για την ανάληψη και διεθνών διοργανώσεων.

«Όταν ξεκινούσε την πορεία του ο ΑΟ Θήρας, ήταν ανέλπιστο ότι φτάσαμε εδώ. Είχα ευχηθεί στο παρελθόν να φιλοξενήσουμε και διεθνείς διοργανώσεις και σιγά σιγά φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Το θέλουμε, ωριμάζουμε έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία».

Κλείνοντας, ο κ. Ζώρζος ευχήθηκε να γίνει ένα ωραίο final-4 και το τρόπαιο να πάει στον ΑΟ Θήρας.

Σχετικά Άρθρα