Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΑΟ Θήρας

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το final-4 του Κυπέλλου Γυναικών εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας. Αναλυτικά:

Κίνητρό μας, ήταν πάντα η αγάπη για το βόλεϊ. Αυτό άλλωστε, μας οδήγησε όλους στη γοητευτική περιπέτεια της δημιουργίας του ΑΟ Θήρας. Αλλά αυτό που συνέβη το διήμερο διεξαγωγής του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στη Σαντορίνη, ήταν για εμάς ανεπανάληπτο. Αλλά και πάλι, νιώθαμε πως κάναμε μόνο το καθήκον μας αποδεικνύοντας πως η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας και η Σαντορίνη ολόκληρη, είναι σε θέση να υπηρετήσουν μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

Η εξέλιξη όμως, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Τα δεκάδες διθυραμβικά δημοσιεύματα των αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, τα λόγια της ηγεσίας της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), μας έκαναν να καταλάβουμε πως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Η Διοίκηση και οι εθελοντές βρίσκονταν μαζί μας, δουλεύοντας νυχθημερόν για 2 εβδομάδες, είναι αλήθεια, πως δεν κατάλαβαν πως αυτό που υπηρέτησαν ως καθήκον, πήρε μια τέτοια σημαντική διάσταση. Όταν όμως τα πιο επίσημα χείλη του Ελληνικού Βόλλεϊ, αντί για τυπικά συγχαρητήρια, λένε σε όλους τους τόνους πως “ Τέτοια Γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ, δεν ξανάγινε!”. Όταν έμπειροι παράγοντες, τονίζουν πως μόνο σε κορυφαίες διοργανώσεις χωρών με τεράστια παράδοση στο Βόλεϊ, έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο, τότε ...συνέρχεσαι από το όνειρο. Τα καταφέραμε!.

Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, οι εθελοντές, τα παιδιά του ΔΑΠΠΟΣ, ο Δήμος Θήρας, κατάφεραν και πραγματοποίησαν μια διοργάνωση που όπως μας είπαν παράγοντες και δημοσιογράφοι, θα μείνει ως υπόδειγμα στα χρονικά του ελληνικού βόλεϊ Γυναικών. Και φυσικά, το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και η ενισχυτική Αστυνομική δύναμη που με απόλυτο επαγγελματισμό, διακριτικότητα και εξαιρετικό σχεδιασμό, συνετέλεσαν σε μια σχεδόν πρωτόγνωρη ευταξία, έχοντας να επιτηρήσουν ένα στάδιο που ήταν συνεχώς κατάμεστο.

Όντως δεν ήταν απλό, μια αποστολή 140 ατόμων αθλητές, συνοδοί, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφοι, ήρθαν στο νησί, με τη διοργανωτική ομάδα να έχει φροντίσει τα πάντα: Εισιτήρια, πτήσεις, ακτοπλοϊκή πρόσβαση για όσους χρειάστηκε, διαμονή, γεύματα, συνοδοί, προγραμματισμός για τις προπονήσεις, φροντίδα για να έχουν την καλύτερη εμπειρία από τη Σαντορίνη. Όλα με τη στήριξη των χορηγών μας, όπως η Aegean και η Blue Star. Οι άλλοι μεγάλοι χορηγοί μας που θα τους αναφέρουμε χωριστά και τιμητικά σε νέα ανακοίνωση. Απλώς, αυτή τη στιγμή μόλις ξυπνάμε από το όνειρό μας και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Συνερχόμαστε με ένα βαθύ αίσθημα ικανοποίησης από αυτήν την πολυήμερη αλλά τόσο ευχάριστη κόπωση. Ακούμε στα αυτιά μας τις ιαχές των φιλάθλων για τις αγωνιζόμενες αθλήτριες. Και ταυτόχρονα μετράμε τους φίλους μας, που είναι πολλοί, γενναιόδωροι, αγαπούν το άθλημα όπως εμείς και συνέβαλλαν όλοι, σε μια ιστορική διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα