Κύπελλο γυναικών - Συνέντευξη Τύπου: Οι τοποθετήσεις των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών έκαναν το πρώτο... σερβίς του final-4 του 23ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Η Μαρία Σωτηρίου του Ηλυσιακού, η Εύα Χαντάβα του Παναθηναϊκού, η Μαριαλένα Δραγουμάνου της Θέτιδας Βούλας και η Μαριαλένα Αρτακιανού του Α.Ο. Θήρας εκπροσώπησαν τις τέσσερις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδας για το 2022.

Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός Α.Ο.): «Είμαστε το αουτσάιντερ, πάμε χωρίς άγχος»



«Εμείς σαν ομάδα του Ηλυσιακού είμαστε για δεύτερη φορά σε τελική φάση Κυπέλλου. Αν σκεφτείτε ότι η ομάδα είναι στην Α1 τέσσερα χρόνια είναι μία νίκη για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μπαίνουμε ως αουτσάιντερ και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε χωρίς άγχος».

Εύα Χαντάβα (Παναθηναϊκός Α.Ο.): «Ήρθαμε για το κύπελλο»



«Ευχαριστούμε την πόλη του Ηρακλείου. Σαν Παναθηναϊκός το Κύπελλο ήταν ένας από τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Ήρθαμε για το Κύπελλο. Νικήσαμε δύο ομάδες που έχουν ίδιους στόχους για εμάς για να είμαστε εδώ. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ερώτηση για τους προσωπικούς της στόχους σε αυτό το final-4: «Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο φέτος είναι το κύπελλο. Αυτό που με ενδιαφέρει ως αρχηγός είναι η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους. Ως αρχηγός θα το απολαύσω διπλά».

Μαριαλένα Δραγουμάνου (Α.Σ.Π. Θέτις): «Ιστορική στιγμή για τη Θέτιδα»



«Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Ειναι ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας. Στόχος μας είναι να περάσουμε από τον ημιτελικό. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Υπάρχει ενθουσιασμός»

Μαριαλένα Αρτακιανού (Α.Ο. Θήρας): «Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας»



«Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που βρισκόμαστε σε f-4. Ήταν ένας από τους στόχους μας. Πιστεύουμε ότι θα γίνει μία δυνατή διοργάνωση. Θα απολαύσει ο κόσμος τα παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες».

Σχετικά Άρθρα