Final 4 Κυπέλλου γυναικών, Ηλυσιακός ΑΟ - Παναθηναϊκός ΑΟ (16:00, ΕΡΤ Sports)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στον πρώτο ημιτελικό της 23ης διοργάνωσης του Κυπέλλου γυναικών, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, συγκρούονται ο Παναθηναϊκός, το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, με τον Ηλυσιακό, το απόλυτο αουτσάιντερ (11/03, 16.00 Ert Sports).

Οι πράσινες, που οδηγούν την κούρσα της Volley League γυναικών, επιστρέφουν σε Final 4 Κυπέλλου μετά από πέντε χρόνια (2017, Γλυφάδα) και διεκδικούν τον 6ο τίτλο της ιστορίας τους, ενώ για τον Ηλυσιακό που δίνει τη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε τελική φάση Κυπέλλου (2018, Σαντορίνη).

Ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στο Ηράκλειο χρειάστηκε να αποκλείσει αρχικά τον Ολυμπιακό (3-2 εκτός έδρας) και κατόπιν την ΑΕΚ (3-1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά) με τον Απόστολο Οικονόμου και τις αθλήτριες του να αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί και να δηλώνουν έτοιμοι για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Ο Ηλυσιακός αντιστοίχως έφτασε στο Ηράκλειο μέσω... Θεσσαλονίκης καθώς στους 16 απέκλεισε στους Αμπελόκηπους την Ελπίδα (επικρατώντας με 3-2) και στα προημιτελικά τον Αίαντα Ευόσμου (με 3-0).

Το πρόγραμμα του Final-4

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022


Α' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 16.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Β' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Θήρας

Τελικός - Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Σχετικά Άρθρα