Ανακοίνωση για την παραλαβή δελτίων εισόδου final four Κυπέλλου γυναικών

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Από τους διοργανωτές του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών 2022 που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο του Ηρακλείου στις 11 και 12 Μαρτίου, ανακοινώνεται ότι η παραλαβή των Δελτίων Εισόδου για τους αγώνες θα γίνει από τους δικαιούχους ως εξής:

1. Όσοι έχουν προεγγραφεί μέσω σωματείων της ΕΣΠΕΚ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης), θα τα παραλάβουν από τα γραφεία της Ένωσης κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία, 10:00-14:00 της Παρασκευής 11 Μαρτίου.

2. Όσοι έχουν προεγγραφεί μέσω φορέων, θα τα παραλάβουν από την διοργανώτρια αρχή.

Η διοργανώτρια αρχή με λύπη ενημερώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση και το θερμό ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει οι φίλαθλοι της Κρήτης για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών.

Λόγω των περιορισμών που εξακολουθούν να ισχύουν για την τήρηση των μέτρων καταπολέμησης του κορωνοϊού, δυστυχώς δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το 100% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η διαθέσιμη χωρητικότητα ήδη εξαντλήθηκε με σωματεία βόλεϊ και άλλους φορείς της Κρήτης, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον θέσεις για όσους μεμονωμένους φιλάθλους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μέσω προκρατήσεων.

Η διοργανώτρια αρχή ευχαριστεί θερμώς όλους τους φιλάθλους της Κρήτης για το ενδιαφέρον τους και ελπίζει όλοι μαζί να μπορέσουμε σύντομα να γιορτάσουμε από κοντά σε μια μελλοντική διοργάνωση πολύ σύντομα.

Όσοι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά τις προσπάθειες του Ηλυσιακού, του Παναθηναϊκού, της Θέτιδας Βούλας και του Α.Ο. Θήρας, θα μπορούν εν τούτοις να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση μέσω του ERT Sports.

Σχετικά Άρθρα