Κύπελλο γυναικών: Οι δηλώσεις του Ηλυσιακός - Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Απόστολου Οικονόμου, της αρχηγού Εύας Χαντάβα μετά την πρόκριση στον τελικό του final-4 του 23ου Κυπέλλου γυναικών που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και του τεχνικού του Ηλυσιακού Νίκου Κωστακόπουλου και της αρχηγού της ομάδας των Ιλισίων Μαρίας Σωτηρίου.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Νίκος Κωστακόπουλος δήλωσε:
«Αυτό το final-4 μας αφήνει χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Είμαι ικανοποιημένος από τις αθλήτριές μου. Το συναίσθημά μας είναι το ίδιο που είχαμε πριν τον αγώνα, δηλαδή ικανοποίηση που είμαστε μέρος αυτής της γιορτής του βόλεϊ».

Η αρχηγός του Ηλυσιακού Μαρία Σωτηρίου τόνισε:
«Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια που καταβάλαμε σήμερα. Έχουμε χαμόγελα όλες μας από το πως παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε φέτος για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Απόστολος Οικονόμου δήλωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Το ζητούμενο για μας ήταν τα τρία σετ, το καταφέραμε και πάμε παρακάτω. Θέλω να δουλέψουμε τη σταθερότητά μας».

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα τόνισε:
Ήταν μία σπουδαία νίκη. Αντιμετωπίσαμε τον ημιτελικό με σοβαρότητα. Έχουμε μεγάλη ενέργεια όλες μας. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα