Κύπελλο ανδρών - Ολυμπιακός: Προύσαλης και Χαραλαμπίδης για την κατάκτηση του τίτλου και η ευχάριστη νότα της διοργάνωσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στην κατάκτηση του 17ου κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στοχεύει ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχθηκαν και στις δηλώσεις τους ο Κώστας Προύσαλης και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στην παρουσία του Πήγασου Πολίχνης στο final-4.

Κώστας Προύσαλης: «Μεγάλος στόχος το Κύπελλο»

Το κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Λόγω της πανδημίας δεν είχε γίνει κύπελλο και φέτος επιστρέφει με ένα ενδιαφέρον τουρνουά και αναμένεται να γίνουν δυνατά παιχνίδια. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και έτσι έγινε και φέτος με την παρουσία του Πήγασου Πολίχνης, η οποία είναι η ευχάριστη νότα της διοργάνωσης».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα προκριθούμε στον τελικό»

«Σε όλους έλειψε ο θεσμός του Κυπέλλου. Όλοι οι αθλητές θέλουν να συμμετέχουν σε final-4. Νομίζω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό».

Για την παρουσία του Πήγασου Πολίχνης: «Είναι δύσκολο για μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας να αγωνιστεί και να νικήσει ομάδες της Volley League. Έχει γίνει ξανά πιο παλιά να είναι μία ομάδα από την Α2 στο final-4 και είναι ευχάριστο που έχουμε φέτος τον Πήγασο. Η Πολίχνη έχει παίκτες επιπέδου Volley League και επάξια είναι στα ημιτελικά».

Το πρόγραμμα του final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου


Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Σχετικά Άρθρα