Ο Γιώργος Καραμπέτσος στην ΕΡΤ Σερρών

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Σερρών με παρουσιαστή τον Βασίλη Αναστασιάδη και μίλησε για τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/4).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλους στη περιοχή των Σερρών. Από τον Δήμαρχο κ. Αγγελίδη μέχρι και τον τελευταίο δημότη που αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη τη διοργάνωση και τα αποτελέσματα από εκεί και μετά ήταν εύκολο να έρθουν. Όλα ήταν άψογα και κυρίως στο οργανωτικό σκέλος και ιδιαίτερα η παρουσίαση στον τελικό ήταν πολύ ωραία. Υπήρχε έντονο ελληνικό στοιχείο και ήταν λίγο πρωτόγνωρο για τους θεατές στο γήπεδο, αλλά και για τους τηλεθεατές. Εκτός από τη Δημοτική Αρχή θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Βέρρο που βοήθησε στον υπέρτατο βαθμό, όπως επίσης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας που είναι πολύ έμπειρο σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Τέλος να ευχαριστήσω και την ΕΡΤ που έβαλε τη διοργάνωση στα σπίτια όλη της Ελλάδας».

Για τη διοργάνωση: «Μπορεί η διοργάνωση να έγινε για πρώτη φορά στις Σέρρες, αλλά η πόλη έχει έντονο βολεϊκό χαρακτήρα, όπως και η Δράμα με την Καβάλα. Γι'αυτό τον λόγο τιμήσαμε και τις παλιές αθλήτριες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Είμαι της αρχής ότι όποιος δεν σέβεται το παρελθόν του, δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον. Πριν 27 χρόνια είχε φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό νεανίδων και είμαι χαρούμενος που οι Σέρρες διοργάνωσαν και πάλι ένα μεγάλο event».

Για την ανάληψη και άλλων διοργανώσεων στις Σέρρες: «Γιατί όχι. Όχι μόνο τέτοιου είδους διοργανώσεις, αλλά και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έχει η Ομοσπονδία, πρέπει να βρίσκουμε τοποθεσίες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν διοργανώσεις. Ξεκινάμε από την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και φθάνουμε μέχρι τη Νότια Ελλάδα, εκεί όπου θα φιλοξενήσουμε σε λίγες ημέρες το final-4 του Κυπέλλου ανδρών στην Ιεράπετρα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σε πόλεις της επαρχίας τη δυνατότητα να διοργανώσουν τελικές φάσεις Κυπέλλων, με στόχο την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος και όπου πηγαίνουμε μέχρι στιγμής τα γήπεδα είναι γεμάτα και οι εικόνες εξαιρετικές».

Σχετικά Άρθρα