Χέρι-χέρι Ε.Ο.ΠΕ. και Ιεράπετρα υπόσχονται συγκινήσεις στο 34ο Κύπελλο Ανδρών

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στο Δημαρχείο Ιεράπετρας έγινε το πρώτο σερβίς του 34ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών με την πραγματοποίηση της επίσημης συνέντευξης Τύπου. Στο πάνελ της αίθουσας συσκέψεων βρέθηκαν αρχικά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος και ο Πρόεδρος του ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. και υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής Μανώλης Γεωργαλάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θεοδόσης Καλαντζάκης (Δήμαρχος Ιεράπετρας): «Ανοικτοί για περισσότερες διοργανώσεις στο μέλλον»



«Σας καλοσωρίζω στον Δήμο μας. Θα πρέπει να ξέρετε πως από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο γραφείο μου ο κ. Γεωργαλάκης και μου ζήτησε να στηρίξουμε την διοργάνωση, ήμουν θετικός. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο ο οποίος στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία. Η Ιεράπετρα είναι μία πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό, έχει πολλούς φιλάθλους στο βόλεϊ, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στον κλασικό αθλητισμό και έχουμε πολλά γήπεδα. Συνεχίζουμε ως Δήμος μαζί με την Περιφέρεια και το Υπουργείο να βάζουμε πολλά χρήματα για τις υποδομές μας. Δεν παίρνουμε χρήματα από κανένα σωματείο, ο αθλητισμός είναι δωρεάν. Είμαστε ο 4ος μεγαλύτερος Δήμος της Κρήτης και βγάζουμε αθλητές που κερδίζουν τα εύσημα σε όλους τους αγώνες που συμμετέχουν. Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, καλή διαμονή στην πόλη μας και είμαστε πάντα ανοικτοί για νέες συνεργασίες στο μέλλον».

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Η Κρήτη και η Ιεράπετρα κάνουν μεγάλη προσπάθεια στο βόλεϊ»



«Ξεκινώντας από την Αθήνα, μου έκανε εντύπωση η μεγάλη συμμετοχή από τα μέσα ενημέρωσης, γεγονός που δείχνει ότι κάτι γίνεται. Αυτή η διοργάνωση είναι η τρίτη που φιλοξενείτε στην Ιεράπετρα. Η πρώτη ήταν το 1998 όταν εγώ ως διαιτητής και ο Θάνος Τερζής ως έφηβος ήμασταν και πάλι εδώ για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων. H δεύτερη ήταν το 2008 και το final-4 του Κυπέλλου γυναικών. Η Κρήτη γενικότερα κάνει μεγάλη προσπάθεια στο βόλεϊ και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία των ανδρών. Είμαι σίγουρος ότι οι 4 μεγάλες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο final-4 θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις αυτό το διήμερο. Υπάρχει τεράστια ανταπόκριση στις προσκλήσεις και το γήπεδο θα είναι γεμάτο και τις δύο ημέρες και απ'ότι γνωρίζω δεν υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ την ΕΡΤ που μας δίνει την δυνατότητα και βάζουμε το βόλεϊ σε όλα τα σπίτια. Επίσης, τον Δήμαρχο κ. Καλατζάκη που από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε κατάλαβα ότι η διοργάνωση θα είναι επιτυχημένη. Τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. και υπεύθυνο της οργανωτικής επιτροπής κ. Γεωργαλάκη, τον άνθρωπο "αράχνη" όπως άκουσα να τον αποκαλούν. Την Πρόεδρο του σωματείου ΓΕ Ιεράπετρας κ. Κουδουμά που όπως λέμε "έβαλε πλάτη", καθώς και τον πρόεδρο των ξενοδόχων κ. Βαρδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Λουτσέτη. Όλα αυτά που βλέπετε δεν θα γινόντουσαν αν το προσωπικό του Δήμου και της Ε.Ο.ΠΕ. δεν κατέθεταν την εμπειρία τους για να έχει αίσιο τέλος αυτή η διοργάνωση. Το τέλος είναι την ώρα που γίνεται το πρώτο σφύριγμα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα υπάρχει το video check και θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Σ.Α.Π. που μας το παραχώρησε, του οποίου την ευθύνη θα έχει ο Μιχάλης Τσιντομηνάς. Η διεύθυνση αστυνομίας έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ευτυχώς δεν θα έχουμε στο γήπεδο παιδιά από το... Χάρβαρντ. Οι χορηγοί παίζουν μεγάλο ρόλο στη διοργάνωση, ειδικά το ATTICA GROUP και τις εταιρείες Blue Star Feries, Anek Lines και Hellenic Seaways. Μόλις παρατηρήσετε το γήπεδο θα δείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό το event με  τους χορηγούς που υπάρχουν. Έχετε δει ότι τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία τιμά αθλητές και αθλήτριες που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Βόλεϊ. Γι'αυτό τον λόγο θα τιμήσουμε τον Βασίλη Κουρνέτα, τον Θοδωρή Μπάεφ και τον Άκη Χατζηαντωνίου» είπε και ολοκληρωσε:

«Χαίρομαι που επιτέλους βλέπω νέους δημοσιογράφους στις διοργανώσεις μας και θα ήθελα να γνωρίζουν ότι δεν είμαι άνθρωπους που τον γοητεύει η εξουσία. Σε αυτή την καρέκλα που κάθομαι, όσο δύσκολο και αν είναι το έργο μου, έδωσα εξετάσεις όσον αφορά το ύφος μου. Όποιος από εσάς έχει κάποιο πρόβλημα με τις αποφάσεις και τις θέσεις της Ομοσπονδίας, το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό και μπορεί ο οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μου και να του εξηγήσω ό,τι θέλει. Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας».

Μανώλης Γεωργαλάκης (Πρόεδρος ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.): «Θέλουμε να διοργανώσουμε και τουρνουά beach volley»



«Θα ήθελα και εγώ να σας καλωσορίσω όλους στην Ιεράπετρα. Είναι μεγάλη μας τιμή η παρουσία σας εδώ. Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε αυτή την χαρμόσυνη είδηση, κάναμε τα μέγιστα για να περάσουν όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα στη πόλη μας και να γνωρίσουν την νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Ευελπιστώ το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει και χαίρομαι που βλέπω τόσους δημοσιογράφος στη πόλη μας. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς γιατί χωρις αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που θα δείτε κατά την διάρκεια των αγώνων. Από την 2η μέρα είχαμε sold out στις προσκλήσεις και κάνουμε τα μέγιστα έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια στο γήπεδο, ενώ μας χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι θα γεμίσει το κλειστό με οικογένειες και παιδιά. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να φιλοξενήσουμε κάποια στιγμή και μία μεγάλη διοργάνωση beach volley, που είναι ένα από τα όνειρά μας εδώ στην Ιεράπετρα».

Σχετικά Άρθρα