ΠΑΟΚ: Το... βολεϊκό θαύμα και οι αφιερώσεις (vids)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Τα χαμόγελα περίσσευαν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου και τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

«Ο ΠΑΟΚ από το τοπικό που έπαιζε πριν από 4 χρόνια με το που ανέλαβε ο κ.Αμοιρίδης βρέθηκε να παίζει έναν τελικό και να κατακτά ένα τρόπαιο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν...», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος ο οποίος στο αγωνιστικό κομμάτι παραδέχθηκε ότι «ήμασταν πιο πλήρης ως ομάδα, είχαμε μεγαλύτερη δυναμική κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Αφιέρωσε τον τίτλο στον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Αμοιρίδη, αλλά και στον Νότη Λίτσα ενώ απέφυγε να μιλήσει για την επόμενη σεζόν.



«Δεν παίξαμε στο 100%, όμως σ' έναν τελικό δεν... παίζεις, αλλά κερδίζεις. Περάσαμε πολύ δύσκολα είχαμε μεγάλη πίεση με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί», τόνισε η Όλγα Βεργίδου, ενώ η Λίτσα Μερτέκη συμπλήρωσε: «Σ' αυτά τα ματς μετράει η ψυχή, ενώ αγωνιστικά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στο σερβίς. Ο σημερινός τίτλος είναι μια δικαίωση για όλους στην ομάδα».




Τέλος η MVP Μόνικα Πότοκαρ με μία μίξη ελληνικών και αγγλικών κι έχοντας το τρόπαιο της πολυτιμότερης αθλήτριας του τελικού αφιέρωσε την προσωπική της διάκριση στην οικογένεια της και τόνισε ότι η νίκη ήρθε εξαιτίας της τεράστιας συγκέντρωσης που είχε η ομάδας σ' όλο τον αγώνα.


Σχετικά Άρθρα