Στάθης Μαθιουδάκης: «Επιστροφή των διεθνών διοργανώσεων στη Ρόδο»

Magazine ,

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής, ο Στάθης Μαθιουδάκης, πρόεδρος της τοπικής έπιτροπής Δωδεκανήσων βρισκόταν στο αθλητικό κέντρο στην Καλλιπάτειρα στη Ρόδο, όπου φιλοξενείται το Κ19 Juniors Final. Ο κ. Μαθιουδάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην δουλειά που έγινε για να μην λείπει τίποτα από την διοργάνωση και τους συμμετέχονες και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι διεθνείς διοργανώσεις θα επιστρέψουν σύντομα στο νησί των ιπποτών.

«Όλα έχουν γίνει όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ο χώρος που φιλοξενούμε το τουρνουά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ευελπιστούμε κάποια στιγμή να φέρουμε μεγαλύτερες διοργανώσεις στο νησί όπως ήταν παλιά. Φυσικά όλο αυτό δεν θα γινόταν χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας. Αυτή την στιγμή μεγαλύτερος υποστηρικτής μας είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.). Ακόμα έχουμε και κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις που μας βοηθούν να κάνουμε αυτό το τουρνουά».

Ο Στάθης Μαθιουδάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Ε.Ο.ΠΕ. για την στήριξη αλλά και τον Νίκο Τσιντομηνά για την συνεισφορά του.

«Η Ομοσπονδία μας βοήθησε πολύ, διότι έχει την τεχνογνωσία. Βέβαια, και εμείς γνωρίζουμε από τουρνουά, αφού έχουμε φιλοξενήσει αρκετά. Έχουμε και έναν άνθρωπο στην Ρόδο που είναι στην Ομοσπονδία και θεωρώ ότι αυτός είναι η ψυχή του βόλεϊ στο νησί. Αυτός είναι ο Νίκος Τσιντομηνάς ο προπονητής της ομάδας που είμαι πρόεδρος, της Τελχινίς και έχουμε μάθει πολλά πράγματα κοντά του. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά για να γίνει αυτό, δηλαδή ώρες αμέτρητες».

Πόλα Κίτσου: «Η Ρόδος είναι το νησί του μπιτς βόλεϊ»

Στη Ρόδο βρίσκεται και η Πόλα Κίτσου, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην άμμο το 2002 και το 2004 και εκ των κορυφαίων αθλητριών του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα.

«Το νησί της Ρόδου το αγαπώ πολύ και είναι ιδιαίτερος τόπος για μένα. Εδώ έχουμε περάσει πανέμορφες στιγμές σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο.  Η Ρόδος είναι το νησί του μπιτς βόλεϊ. Η δουλειά που έχει γίνει στις εγκαταστάσεις είναι εκπληκτική. Το επίπεδο των παιδιών είναι πολύ υψηλό και προσπαθούν πάρα πολύ. Βλέπω ότι τα παιδιά στην κατηγορία Κ19 πλησιάζουν σιγά σιγά τις γυναίκες και τους άντρες. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς».

Σχετικά Άρθρα