Ο Αντρέι Ζέκοφ στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. (video)

Magazine ,

Στο προπονητικό staff του Σιλβάνο Πράντι, ο φίλος από τα παλιά Αντρέι Ζέκοφ, πρώην πασέρ της ΕΑΠ και του Ολυμπιακού μιλάει στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την εθνική ομάδα των ανδρών, το νέο ρόλο του Κοκκινάκη ως λίμπερο, τον συμπαίκτη του στην Πάτρα Μάριο Γκιούρδα και εύχεται πρόκριση Ελλάδας και Βουλγαρίας στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Είμαι βοηθός πλέον στην Εθνική Βουλγαρίας και είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Σίγουρα μαθαίνεις πολλά στο πλευρό του Πράντι. Είναι σπουδαίος προπονητής, δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα και ειδικά για μένα που είμαι νέος ακόμα σε αυτό το κομμάτι, με βοηθάει πολύ και με στηρίζει».

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Στην αρχή το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά στην υποδοχή και στην άμυνα, όμως όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τον ρυθμό μας στην επίθεση και πήραμε το πάνω χέρι. Μας εξέπληξε πάντως η Εθνική σας στην υποδοχή και στην άμυνα».

Για την Ελλάδα και τον νέο ρόλο του Κοκκινάκη: «Απέναντί μας έπαιξε φοβερά ο Μενέλαος. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγο μαζί του και μου εξήγησε το νέο του ρόλο που θα έχει πλέον στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Χάρηκα που είδα και τον Μάριο (σ.σ. Γκιούρδα), έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και εύχομαι να προκριθεί στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού».

Σχετικά Άρθρα