Ασημίνα Νικολογιάννη: «Όλες έχουμε γίνει καλύτερες αθλήτριες με τον Τζιανγκρόσι»

Magazine ,

Εμφάνιση καριέρας έκανε απέναντι στον Άρη η Ασημίνα Νικολογιάννη. Η Ελληνίδα ακραία του Μαρκόπουλου στη νίκη της ομάδας της με 3-2 σετ «έσπασε» τα κοντέρ και με 32 πόντους την οδήγησε στο δίποντο που την βάζει σε τροχιά επτάδας και παραμονής στη κατηγορία χωρίς τα πλέι άουτ. Η 21χρονη Νικολογιάννη μίλησε για το δεύτερο βραβείο MVP που κατακτά, για τη δεύτερη νίκη του Μαρκόπουλου επί του Άρη, ενώ αποθέωσε τον Ιταλό προπονητή Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν πολύ δύσκολα τα παιχνίδια με τον Άρη. Στην έδρα μας θεωρώ ότι από την στιγμή που ο Άρης μας ισοφάρισε σε 2-2, ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε το τάι μπρέικ, παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Είχαμε πεισμώσει όλες μας και δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Για την εμφάνισή της: «Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις αν όχι η καλύτερη που έχω κάνει. Είχα πεισμώσει πάρα πολύ με τον εαυτό μου και είχα πάει στο γήπεδο με την λογική ότι θα νικήσω. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη από την αρχή της εβδομάδας για αυτό το παιχνίδι. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου που με στηρίζει από την αρχή σε όλα. Στη συνέχεια στον προπονητή μου, στις συμπαίκτριές μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτή η επιβράβευση. Είναι μία ανταμοιβή των κόπων όλων γιατί μέσα από αυτούς ήρθε αυτή η διάκριση».

Για τη φετινή Volleyleague: «Το πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί πολυ τα τελευταία χρόνια με αρκετές δυνατές ομάδες. Τα περισσότερα γνωστά ονόματα είναι στη κατηγορία και αυτό από μόνο του ανεβάζει τον ανταγωνισμό. Είμαστε νεανική ομάδα, προσπαθούμε για το καλύτερο. Στον δεύτερο γύρο είμαστε διαφορετική ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα και δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την διαφορά και να πάμε ένα βήμα παραπάνω, αποδεικνύοντας στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Πιθανότατα δεν θα γλιτώσουμε τα πλέι άουτ, αλλά θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις για να ανεβαίνει το ηθικό μας και να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι».

Για τον Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο: «Η συνεργασία με τον κ. Τζιανγκρόσι είναι καταπληκτική. Είναι σπουδαίος προπονητής, καλός άνθρωπος και μας βοηθάει καθημερινά σε ότι χρειαστούμε. Είμαστε νεανική ομάδα και θέλουμε κάποιον πάνω από το κεφάλι μας για να μας βελτιώνει. Όλες μας από την αρχή της σεζόν έχουμε βελτιωθεί ατομικά αλλά και ομαδικά. Είναι σημαντικές οι προσθήκες της πασαδόρου και της ακραίας, έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με τον χαρακτήρα τους και τις ικανότητές τους και πραγματικά ελπίζουμε για το καλύτερο».

Πηγή φωτό: Δημήτρης Αντωνάκης.

Σχετικά Άρθρα