Ναταλία Μεταξά: «Ο Πορφύρας αγκαλιάζει νέες και Ελληνίδες αθλήτριες»

Magazine ,

Το δεύτερο βραβείο MVP στην καριέρα της κατέκτησε η Ναταλία Μεταξά. Η Ελληνίδα κεντρική του Πορφύρα με την εμφάνισή της κόντρα στο Μαρκόπουλο αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της 16ης αγωνιστικής, διάκριση την οποία αφιέρωσε στην οικογένειά της και στις συμπαίκτριές της.

«Μετά την πρώτη μου χρονιά στη Σαντορίνη είχα να κατακτήσω βραβείο MVP και είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα κα πάλι. Θέλω να το αφιερώσω πρώτα στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, που με ακολουθεί σε όλη την Ελλάδα για να με δει, σε πόλεις, σε νησιά, ήταν πάντα εκεί. Φυσικά στις συμπαίκτριες μου που χωρίς αυτές δεν θα είχα καταφέρει απολύτως τίποτα».

Για το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά! Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλο που έχει κάνει μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων, παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Κρατάμε λοιπόν αυτήν την εμφάνιση και συνεχίζουμε με στόχο να είμαστε σε όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή θέση για τα play out».
 
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι από τα πιο δυνατά των τελευταίων χρόνων! Η άνοδος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σαφώς και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό! Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ξανά τόσο ανταγωνιστικές ομάδες, παιχνίδια να κρίνονται στην λεπτομέρεια, όμορφο θέαμα και τόσες πολλές ανατροπές κάθε βδομάδα».

Για την επιλογή της αγωνιστεί στον Πορφύρα: «Η ομάδα του Πορφύρα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει ανοδική πορεία. Ήξερα ότι είναι μια οικογενειακή ομάδα, που αγκαλιάζει τις νέες αθλήτριες και στηρίζει τις Ελληνίδες! Φέτος έκανε και την παρθενική της εμφάνιση στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να είμαι μέρος της».

Σχετικά Άρθρα