Ναταλία Δραγούμη και Βλαδίμηρος Κυριακίδης παίζουν βόλεϊ στο θέατρο

Magazine ,

Στο Θέατρο Ζίνα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμουρη και Κρατερός Κατσούλης χαρίζουν άφθονο γέλιο πρωταγωνιστώντας στην κωμωδία «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει». Ο Βλαδίμηρος και η Ναταλία πήραν στα χέρια τους τη μπάλα του βόλεϊ, θυμήθηκαν τα επιτεύγματα τους στη σάλα με τις φανέλες του Άρη και των Βριλησσίων και με αφορμή το ευρωπαϊκό κάλεσμα για #OneMoreDay4Volleyball μετέτρεψαν τη σκηνή του θεάτρου σε αγωνιστικό χώρο. Απολαύστε τους.





Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μία ημέρα επιπλέον βόλεϊ, είναι επιπλέον χρόνια υγείας»



«Ως πρώην αθλητής του βόλεϊ στον Άρη, μία ημέρα παραπάνω βόλεϊ είναι παραπάνω χρόνια υγείας. Όσο πιο πολύ αθλούμαστε, τόσο πιο πολύ κερδισμένοι θα βγούμε. Μία επιπλέον ημέρα σημαίνει καλύτερη ψυχολογία, σημαίνει ότι ο οργανισμός θα μάθει να αντιδράει πριν με προλάβει η ίωση. Το κορμί μου θα κρατιέται γερό μέχρι να φύγω από τη ζωή. Βάλτε όσες ημέρες παραπάνω θέλετε, ξεκινήστε όμως από την πρώτη» είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και στη συνέχεια θυμήθηκε τα χρόνια στα οποία αγωνιζόταν στον Άρη.

«Μπορεί να είναι και 45 χρόνια πίσω που έπαιζα. Τότε έκανα πρωταθλητισμό στον Άρη μαζί με έναν μεγάλο προπονητή και όνομα, τον Κώστα Χαριτωνίδη. Αυτό που κέρδισα ήταν να μάθω να είμαι πειθαρχημένος στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Να είμαι συνεπής, ειλικρινής και πάνω απ'όλα να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θυμάμαι από την εποχή μου τον Γιώργο Λυκούδη, τον Τάσο Τετζέρη, τον Θανάση Μουστακίδη και είχα συμπαίκτη και τον Κώστα Χαριτωνίδη πριν ασχοληθεί με την προπονητική. Ήμουν της παλαιάς κοπής και τότε δεν έπαιζαν ξένοι στο πρωτάθλημα. Όταν ήρθαν σιγά σιγά οι ξένοι, θυμάμαι μας είχε ενοχλήσει αλλά καταλάβαμε ότι ήταν αναγκαίο κακό. Με τον καλό ανταγωνισμό η ομάδα και οι αθλητές γίνονται καλύτεροι».

Ναταλία Δραγούμη: «Γνωρίστε το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ»



«Μία επιπλέον ημέρας βόλεϊ σημαίνει πολλές ημέρες επιπλέον ζωής, χαράς, ευεξίας. Όταν ήμουν μικρή πάντα είχα μία μπάλα βόλεϊ στα χέρια μου. Στο σπίτι, στο σχολείο, στη γειτονιά. Το βόλεϊ το λατρεύω. Είναι ένα άθλημα που μπορείς να το μάθεις μικρός αλλά και μεγάλος. Μπορείς να παίζεις μέχρι όποια ηλικία θέλεις, μπορείς να παίξεις στην άμμο, στην θάλασσα. Μου αρέσει η σάλα αλλά κάνω προπονήσεις εδώ και πολλά χρόνια στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο Ο.Α.Κ.Α.. Η κόρη μου παίζει στη Νίκη Αμαρουσίου. Το βόλεϊ είναι ευγενές άθλημα και προτρέπω όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας να γνωρίσει το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ. Μικρή έκανα πρωταθλητισμό με τον Ζ.Α.Ο.Ν. και τα Βριλήσσια».

Σχετικά Άρθρα