Volleyleague Γυναικών (21η αγωνιστική): Πορφύρας - Πανναξιακός

NEWS ,

Ο Πορφύρας υποδέχεται στον Πειραιά τον Πανναξιακό για την 21η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (24/3, 20.00).

Οι γηπεδούχες έχουν κερδίσει αυτό που ήθελαν, μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα τερματίσουν στην 8η θέση και θα προσπαθήσουν για ένα θετικό φινάλε στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Είναι το τελευταίο τους ματς στην έδρα τους και θέλουν να έχει εορταστικό χαρακτήρα.

Ο Πανναξιακός έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για να κατακτήσει την 4η θέση αν πάρει τρίποντο απέναντι στον Πορφύρα. Έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο ΑΟ Θήρας, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Ο Πανναξιακός ως φιναλίστ του Κυπέλλου είναι ο ιδανικότερος αντίπαλος για να κλείσουμε τη σεζόν με τα εντός έδρας παιχνίδια. Στο δεύτερο γύρο η Νάξος παίζει καλά και έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα. Θεωρώ πως για εμάς είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, θέλουμε όμως να παίξουμε καλά για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας σε αυτό το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου στο Σαλπέας».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Στόχος είναι η νίκη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ο Πορφύρας έχει βελτιωθεί πολύ στον δεύτερο γύρο και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Π. Σαλπέας (οδηγός), 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟΝ Πανναξιακός 
Διαιτητές: Σταρίδας - Πικραμένος. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κατσιάρας - Μουστάκη. Γραμματεία: Κορδετζάκη 

Σχετικά Άρθρα