Στη Χρυσαυγή Αναστασοπούλου το ειδικό βραβείο "Ευγενία Παπαγεωργίου" (photos)

NEWS ,

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.ΠΕ., ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, βράβευσε την αθλήτρια του σωματείου ΣΦΑΜ Φοίβος, Χρυσαυγή Αναστασοπούλου, με το ειδικό βραβείο "Ευγενία Παπαγεωργίου" για την εισαγωγή της με την υψηλότερη βαθμολογία στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Η Χρυσαυγή Αναστασοπούλου δήλωσε: «Για μένα αποτελεί μέγιστη τιμή η βράβευσή μου με το ειδικό βραβείο "Ευγενία Παπαγεωργίου", η οποία συνέδεε το βόλεϊ με τις σπουδές της στην Νομική. Δεν περίμενα την βράβευση και αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη. Παίζω από τα 13 μου χρόνια βόλεϊ και δεν πρόκειται να το αφήσω. Στην 3η Λυκείου που δεν είχα χρόνο να παίζω βόλεϊ, όταν κατάφερνα να πάω στο γήπεδο, ένιωθα ηρεμία και χαλάρωση. Το βόλεϊ σου προσφέρει ανταγωνισμό και πειθαρχία, στοιχεία που σου χρειάζονται όχι μόνο στο διάβασμα αλλά και σε ολόκληρη τη ζωή».

Η 19χρονη αθλήτρια με 19.244 μόρια ήταν η πρώτη ανάμεσα στις αθλήτριες που πέτυχαν εισαγωγή σε Νομική Σχολή Ελληνικών Πανεπιστημίων. Η Χρυσαυγή Αναστασοπούλου ξεκίνησε το βόλεϊ στα 13 της χρόνια και αγωνίζεται στον Φοίβο Μελισσίων.

Σχετικά Άρθρα