Challenge Cup, ΠΑΟΚ-Φόντε Μπαστάρντο: Ο Δικέφαλος ψάχνει βήμα πρόκρισης

NEWS ,

Τον πρώτο του αγώνα για τους 16 του Challenge Cup δίνει αύριο ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Πορτογαλική Φόντε Μπαστάρντο (17:00, Cosmote Sport 6).

Ο Δικέφαλος που έχει φτάσει εδώ αποκλείοντας την Μίντελφαρτ (Δανία) και Μούρσα (Κροατία) θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους 8 κόντρα σε μια ομάδα η οποία μπορεί να μην έχει το... βαρύ όνομα αλλά είναι πολύ επικίνδυνη όπως σημείωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Η Φόντε είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας, αν και έχει μόνο δύο Πορτογάλους, με παράδοση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο σύνολο από αυτά που έχουμε αντιμετωπίσει. Κι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεμάτο ρόστερ της που της επιτρέπει να αλλάζει συνεχώς πρόσωπα και σχήματα», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου και συμπλήρωσε: 

«Παρόλα αυτά κι εμείς έχουμε φτάσει ως εδώ αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη κι είναι κίνητρο για όλους μας η πρόκριση της ομάδας στην προημιτελική φάση ενός Ευρωπαϊκού κυπέλλου».

Ντεμπούτο αύριο θα κάνει με τον ΠΑΟΚ ο Αντώνης Μπουράκης που αποκτήθηκε από το Φίλιππο Βέροιας, ενώ στη Φόντε Μπαστάρντο αγωνίζεται ο Κολομβιανός, άλλοτε διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Γουίλι Μπερμούδεζ.

Σχετικά Άρθρα