Challenge Cup, Τερουέλ-Παναθηναϊκός: Να σφραγίσει την πρόκριση

NEWS ,

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά χρόνία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση του στην τετράδα μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αύριο το βράδυ (21:00, Cosmote 7) θέλει να επικυρώσει και τυπικά την παρουσία του στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Οι πράσινοι απέχουν δύο σετ από τα διπλά ραντεβού με την τουρκική Χαλκμπανκ (απέκλεισε παίζοντας και τα δύο ματς στην Άγκυρα την εσθονική Ταλίν) καθώς στο πρώτο ματς στον Άγιο Θωμά αν και έχασαν το πρώτο σετ επικράτησαν τελικά με 3-1...

«Καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι να φέρουμε την κατάσταση έτσι ώστε η πρόκριση να είναι στο χέρι μας και να εξαρτάται από τη δική μας απόδοση κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει κούραση αλλά οι μεγάλοι παίχτες και οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να το διαχειρίζονται και να καταφέρνουν αυτό που θέλουν... αυτό θα κάνουμε κι εμείς», σχολίασε ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στα ημιτελικά εφόσον νικήσει με οποιοδήποτε σκορ ή ηττηθεί με 3-2, ενώ αν η Τερουέλ επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 τότε όλα θα κριθολύν στο χρυσό σετ.

Σχετικά Άρθρα