Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

NEWS ,

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της οργανωτικής και αγωνιστικής επιτυχίας του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης με κυπελλούχο Ελλάδας τον Παναθηναϊκό, φιναλίστ τελικού τον Α.Ο. Θήρας και φιναλίστ ημιτελικών τον Α.Σ.Π. Θέτις και τον Α.Ο. Ηλυσιακό.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος ήταν υποστήριξε την διοργάνωση με όλες τους τις δυνάμεις και επί πλέον παρακολούθησε τους αγώνες ως φίλαθλος.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιφεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ε.Α.Κ.Ηρακλείου Λευτέρη Ζερβό, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζομένους του γυμναστηρίου, την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και ειδικά τους δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος και την παραγωγή των τηλεοπτικών μεταδόσεων, την Ένωση Πετοσφαίριση Κρήτης, τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνεργάτες τους καθώς και τους παράγοντες τους, τους διαιτητές, τους εθελοντές της διοργάνωσης, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. 

Ευχαριστούμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, τους εθελοντές, τα μέλη των χορευτικών και γυμναστικών σωματείων καθώς και των φίλων του βόλεϊ που γέμισαν τις εξέδρες το διήμερο των αγώνων.

Δίνουμε ραντεβού στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών με την υπόσχεση για να διοργανωθεί μία ακόμα μεγάλη γιορτή του Ελληνικού βόλεϊ.

Σχετικά Άρθρα