Τουρνουά beach volley Junior Cup ΙΙ στο Σ.Ε.Φ. (25-26/3)

NEWS ,

Το 2ο  αναπτυξιακό τουρνουά Beach Volley Juniors ενταγμένο στα Elite Series θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ.. Το τουρνουά Elite Juniors Cup II θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Κ19 τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

To 3o τουρνουά της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις αργίες του Πάσχα (Juniors Cup III) οπότε και θα ολοκληρωθεί ο θεσμός των Elite Series με τους τελικούς σε κάθε κατηγορία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 14.00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς θα μπορούν να λάβουν μέρος έως 12 ομάδες ανά κατηγορία..

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και για τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δουν τους κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ.

Σε ότι αφορά τα αναπτυξιακά καμπ, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί συγκεντρωτική στην Αθήνα αλλά αντίθετα να πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα επισκέψεων του Ομοσπονδιακού Τιε Σαντάνα και των συνεργατών του σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και η πραγματοποίηση καμπ με αθλητές του τοπικού δυναμικού. Το πρόγραμμα αυτό των περιφερειακών καμπ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο με πρώτο σταθμό τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα την Κω στις 2-4 Απριλίου.  

Σχετικά Άρθρα