Η συνέντευξη Τύπου για το Thessaloniki Grand Slam

BEACH VOLLEYBALL ,

Από το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος (όπου διεξήχθη πριν από δύο εβδομάδες το Athens Gold Cup) στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και την πλατεία Αριστοτέλους όπου θα φιλοξενηθεί το Thessaloniki Grand Slam (16-19 Ιουνίου).

Πρόκειται για το δεύτερο σταθμό στο φετινό Tour και το πρώτο  σερβίς δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Electra Palace.
Στο πάνελ βρέθηκαν ο Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, εθελοντισμού και νεολαίας Δήμου Θεσσαλονίκης), η Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και υπεύθυνη Thessaloniki Grand Slam), Κωνσταντίνος Μπουγιούκας (Γενικος Αρχηγός ΑΕΝ Αγίας Τριάδος), ενώ τους αθλητές εκπροσώπησαν οι Ιάσωνας Κανέλλος, Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Κι αυτό που τόνισαν όλοι, πέρα από την ικανοποίηση τους για το ότι και στο φετινό σιρκουϊ η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν δύο γήπεδα στην πλατεία Αριστοτέλους , με όλους τους αγώνες να διεξάγονται στο ίδιο σημείο, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες για να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:
Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, εθελοντισμού και νεολαίας Δήμου Θεσσαλονίκης):




Εκ μέρους του Δημάρχου και εμού του ιδίου, οι χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που γίνεται αυτό το event στην καρδιά της Θεσσαλονίκης την Πλατεία Αριστοτέλους. Με χαρά υποδεχόμαστε τους αθλητές και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει το θέαμα. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης είμαστε σταθερά δίπλα σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλα τα αθλήματα με έργα. Γι' αυτό εργαζόμαστε καθημερινά και γι' αυτό από τον Απρίλιο που έληξαν τα μέτρα της πανδημίας έχουμε 24 διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα. Εδώ είμαστε για το beach Volley και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου, την ΕΟΠΕ, την ΑΕΝ Αγίας Τριάδας και φυσικά τους χορηγούς που χωρίς αυτούς οι διοργανώσεις δεν είναι τόσο μεγάλες. Εύχομαι να ευχαριστηθούν όλοι πλούσιο θέαμα αυτό το τριήμερο.

Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και υπεύθυνη Thessaloniki Grand Slam):



Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ που είναι εδώ μαζί μας. Σε λίγο ξεκινάει μια διοργάνωση που έχει συνδέσει το όνομά της με αυτή την πόλη. Ο Δήμος είναι πρωτοπόρος που έχει κάνει μια διοργάνωση στον ιστό της πόλης. Μια διοργάνωση που είναι δύσκολη να γίνει και να οργανωθεί, αλλά ο Δήμος το έχει καταφέρει. 

Τα τελευταία χρόνια είχε λείψει, αλλά η διοίκηση του κυρίου Καραμπέτσου θέλησε να την φέρει και πάλι στην πόλη και εγώ από πλευράς μου βοήθησα όσο μπορούσα.

Αυτή η καινοτομία των δύο γηπέδων την στηρίξαμε. Είναι σημαντικό γιατί όλοι οι αθλητές θα παίξουν εδώ, είτε μπουν είτε όχι στο κυρίως ταμπλό και ο κόσμος να τους απολαύσει. Έχουμε και δύο διεθνείς συμμετοχές, μια ομάδα από τη Νορβηγία και την Κύπρο που θα αγωνιστούν και αυτοί στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα έχουμε και παρουσία του τσιρλίντινγκ, είναι μια νέα ομοσπονδία και η Εθνική ομάδα θα μας δείξει ένα νέο πρόγραμμα. Περιμένουμε όλους τους φίλους και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει κοντά μας. Καλούς αγώνες και χαίρομαι που φέτος έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές μετά από κάθε άλλη χρονιά. Ως Ομοσπονδία ευχαριστούμε τον Δήμο, την ΑΕΝ και τους χορηγούς γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Να υπενθυμίσω ότι επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS 2022 είναι η Lipton Ice Tea, το δίκτυο διανομέων της Jeep® και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON.
Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Bona Vita, το Ciel Bar και χορηγός επικοινωνίας θα είναι το Metropolis 95.5.

Κωνσταντίνος Μπουγιούκας (Γενικος Αρχηγός ΑΕΝ Αγίας Τριάδος):



Καλησπέρα και από εμένα ως εκπρόσωπος της ΑΕΝ Αγίας Τριάδας. Ως τρίτος συνδιοργανωτής σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Μια πόλη αγαπημένη που δημιουργεί έα συναίσθημα ερωτισμού για την πόλη, την κίνηση και την ζωή και τώρα τελευταία και για το μπιτς βόλεϊ. Είναι η πόλη που έχει αγκάλιασε το άθλημα όπως καμία άλλη. Και η ΑΕΝΚ συμπληρώνει και είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι να αγκαλιαστεί από τον κόσμο, να έρθει και να γεμίσει τις εξέδρες και στους αθλητές να έχουν καλή αγωνιστική δράση και υγεία. 

Ιάσωνας Κανέλλος:



Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται πάλι master στην πλατεία Αριστοτέλους. Έχω ζήσε δύο χρόνια στην πόλη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό με τα δύο γήπεδα και γιατί όλοι οι αθλητές θα παίξουμε εδώ, ενώ είναι σημαντικός και ένας ακόμα χώρος για να ζεσταθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στο να γίνει εδώ το τουρνουά και μακάρι οι εξέδρες να γεμίσουν από κόσμο όλες τις ημέρες. 

Δήμητρα Μαναβή:



Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που για ακόμα μία χρονιά έχουμε ένα τέτοιο τουρνουά στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε πολύ την Ομοσπονδία και όσους έχουν βοηθήσει για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά. Φέτος θα έχουμε και δύο γήπεδα και όλοι θα παίξουμε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνεται όλο αυτό στην πόλη μου και καλούμε τον κόσμο να έρθει όλες τις μέρες και να χαρεί το μπιτς βόλεϊ.

Μυρτώ Καλαμαρίδου:



Είναι πολύ ευχάριστο που για ακόμα μία φορά στην πόλη μας γίνεται αυτή η διοργάνωση και υπάρχει ενθουσιασμός που οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους. Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.


Σχετικά Άρθρα