Karteros Beach Volley Festival: Λάμψη Ολυμπιακών Αγώνων στο Ηράκλειο

NEWS ,

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκε στο Karteros Beach Sports Center το Beach Volley Festival, αλλά μετά από δύο ημέρες όπου ξεχώρισε το.. νέο αίμα της Κρήτης, σήμερα είδαμε κάτι διαφορετικό.

Την Πέμπτη (30/6) πρώτη ημέρα της διοργάνωσης διεξήχθη τουρνουά Κ19 αγοριών και κοριτσιών, ενώ την Παρασκευή 1η  Ιουλίου είχαμε αντίστοιχο τουρνουά Κ17.

Σήμερα Σάββατο (2/7) ξεκίνησε το τουρνουά ερασιτεχνών (ανδρών-γυναικών) και το τουρνούα Open (ανδρών-γυναικών) τα οποία θα ολοκληρωθούν αύριο.

Ωστόσο το απόγευμα είχαμε τον αγώνα επίδειξης όπου συμμετείχαν ένας Υφυπουργός, ένας Ολυμπιονίκης, νυν και πρώην διεθνείς αθλητές και αθλήτριες!






Συγκεκριμένα στη γιορτή του μπιτς βόλεϊ που φιλοξενείται στο στολίδι του Καρτερού βρέθηκε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής στην Ατλάντα Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές, αλλά επισκέφθηκε τις νέες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στις οποίες τον ξενάγησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Δεν έμειναν όμως εκεί καθώς αμφότεροι συμμετείχαν στον αγώνα επίδειξης μαζί με τους Μένιος Κοκκινάκη, Θάνο Μαρούλη, Γιούλη Παρασκάκη, Ευγενία Γίδαρου.












«Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε και τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας Ιωάννη Μελισσανίδη  στη γιορτή του Μπιτς Βόλεϊ, στο Karteros Beach Sports Center. Μόλις έφτασε για διακοπές στο νησί μας, μαζί με τη φίλη του την Αιμιλία κι ήθελε να δει από κοντά τις νέες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις μας. Τον ξενάγησα σ’ όλους τους χώρους, έμεινε εντυπωσιασμένος και τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια  και τα δημοσία «μπράβο» που μας απηύθυνε», είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε: 

«Παρακολουθήσαμε τους συναρπαστικούς αγώνες των Ανδρών και των Γυναικών, που θα ολοκληρώσουν αύριο Κυριακή το 4ήμερο Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, παίξαμε μαζί με άλλους σπουδαίους αθλητές μας, όπως ο Μένιος Κοκκινάκης, ο Θάνος Μαρούλης, η Γιούλη Παρασκάκη, η οποία είναι και η οργανωτική ψυχή της διοργάνωσης και το διασκεδάσαμε πάρα πολύ»



Από την πλευρά του ο Ιωάννης Μελισσανίδης εμφανώς ενθουσιασμένος δήλωσε:
«Τιμή μου που αγωνίστηκα στον τόπο όπου γεννήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια οι πρώτοι συναθλητές μου: Η Ενόργανη Γυμναστική του σήμερα έχει τις ρίζες της στα Ταυροκαθάψια του Μινωικού Πολιτισμού».






Να σημειώσουμε ότι τους σημερινούς αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο 
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Νίκος Νταμπακάκης, η παλιά αθλήτρια της γυμναστικής Αιμιλία Βέλλιου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ  Μηνάς Λυσσάνδρου, ο παλιός διεθνής διαιτητής μπάσκετ Γιάννης Ράλλης.






Σχετικά Άρθρα