Ο Βασίλης Κουρνέτας στο τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας

NEWS ,

Με επίτιμο προσκεκλημένο τον Βασίλη Κουρνέτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας. Περισσότερα από 450 παιδιά θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου" για να δουν τον πρώην διεθνή πασαδόρο και να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ. Το δελτίο Τύπου του Ερμή Ηγουμενίτσας:

«Η μεγάλη γιορτή των μελλοντικών μας πρωταθλητών για άλλη μια χρονιά έφτασε…!!! O ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαϊου, το τουρνουά "CYCLON mini volley by Savvas Thomazos”, στο κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου" στην Ηγουμενίτσα, με  την υποστήριξη της εταιρίας PETROL-CYCLON Savvas Thomazos.

 Μια διοργάνωση με την μεγαλύτερη πανελλαδικά συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ακαδημιών volley όπου φέτος υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 450 συμμετοχές από ομάδες των Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας.

Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο πρώην διεθνής αθλητής της πετοσφαίρισης Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος θα μοιράσει αυτόγραφα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Φέτος ο σύλλογος μας εκτός απο τον επίτιμο προσκεκλημένο κ. Βασίλη Κουρνέτα, θα βραβεύσει δυο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού volley της Ένωσης μας τον κ. Χρύσανθο Κυριαζή απο την Πρέβεζα και την κ. Βασιλική Παπάζογλου από τα Ιωάννινα.

Αμέσως μετά τους αγώνες θα ακολουθήσουν οι απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων προς όλους τους αθλητές-τριες και τα σωματεία τους, απονομή πλακετών στους υποστηρικτές του συλλόγου.

Πρόγραμμα Τουρνουά

9.45: Ώρα προσέλευσης

10:00-13:00 : Αγώνες

13:00-13:30 : Απονομές αναμνηστικών και διπλωμάτων»



Σχετικά Άρθρα