Οι νέες Αγωνιστικές Λίστες για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019 (video)

NEWS ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της προσπάθειας για διευκόλυνση των Σωματείων της, προχωράει στην εφαρμογή του συστήματος των Αγωνιστικών Λιστών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος που χρησιμοποιούντο μέχρι σήμερα.

Με την χρήση των Αγωνιστικών Λιστών, τα Σωματεία δεν θα χρειάζεται να απευθύνονται στα Γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. για την παραλαβή δελτίων ή να περιμένουν την παραλαβή τους με ταχυδρομείο, courier κ.λ.π. Τα Σωματεία θα έχουν την δυνατότητα, αμέσως με την έγκριση κάθε εγγραφής ή μεταγραφής να έχουν τον αθλητή/αθλήτρια στην διάθεσή του και ο χρόνος αναμονής έγκρισης των νέων εγγραφών να μειωθεί στον ελάχιστο δυνατό.

Για την διευκόλυνση των Σωματείων και την εξοικείωση με το νέο σύστημα, που είναι βασικό συστατικό κάθε καινοτομίας, η Ε.Ο.ΠΕ. παρουσιάζει ένα κατατοπιστικό βίντεο με όλες τις διαδικασίες που θα πρέπει κάθε Σωματείο να πραγματοποιεί για την έκδοση κάθε Αγωνιστικής Λίστας.

Υπενθυμίζεται ότι, με την εφαρμογή της Κάρτας Υγείας, αποδεσμεύεται η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/αθλητριών με το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες. Και τα δυο έντυπα (Αγωνιστική Λίστα και Κάρτα Υγείας), θα πρέπει να παρουσιάζονται στον Διαιτητή κάθε αγώνα 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται και στην σχετική Εγκύκλιο 


Σχετικά Άρθρα