Επέκταση της συνεργασίας Ε. Ο. ΠΕ. και Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

NEWS ,

Την επέκταση της συνεργασίας της Ελληνικής ομοσπονδίας Πετοφαίρισης με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020  ανακοίνωσαν στην συνέντευξη Τύπου των Εθνικών ομάδων, ο πρόεδρος της Ε. Ο. ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο Διευθυντής ορθοπεδικής και αθλητιατρικής κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και υπεύθυνος γιατρός της ομοσπονδίας Χρήστος Δάρας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Σάββας Καραγιάννης. Αναλυτικά… 

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Η σχέση φιλίας με τον κ. Δάρα έφερε την συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών»



Για την συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος είπε: «Οφείλω να ευχαριστήσω τον  Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για αυτή την συνεργασία που είχαμε αλλά και για την ανανέωση που προέκυψε. Αυτή η συνεργασία ξεκινάει από την προσωπική σχέση που έχω με τον κ. Δάρα, για την αγάπη για τον αθλητισμό που έχουμε και οι δύο. Μεγάλη μου αγάπη εκτός από το βόλεϊ είναι και το ποδόσφαιρο και μαζί με τον κ. Δάρρα ήμασταν στην ομάδα του Μοσχάτου, εκείνος ως πρόεδρος και εγώ ο γενικός γραμματέας. Η σχέση μας είναι πολυετής, ειλικρινής και ήταν η αιτία που ξεκίνησε η συζήτηση για να συνεργαστεί η Ομοσπονδία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Η συνεργασία θα συνεχιστεί για όσο θέλει ο Όμιλος και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους».

Χρήστος Δάρας (Διευθυντής ορθοπεδικής και αθλητιατρικής κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου): «Δοκιμασμένη και ειλικρινής φιλία»



Ο Διευθυντής ορθοπεδικής και αθλητιατρικής κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και γιατρός της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Χρήστος Δάρας δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Αποστολόπουλο που συνεργάζεται μαζί μου. Εδώ και 30 χρόνια η σχέση μας με τον Όμιλο είναι δοκιμασμένη. Έχουν γίνει και άλλες τέτοιες προσφορές σε ομοσπονδίες και ομάδες για τέτοιου είδους συνεργασίες. Με μεγάλη μου χαρά ήθελα να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και ως υπεύθυνος της ορθοπεδιατρικής κλινικής στο Παλαιό Φάληρο, κάναμε αυτή την αγαστή συνεργασία. Έτσι, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των Εθνικών ομάδων θα έχουν αφιλοκερδώς την χορηγία στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών».

Σάββας Καραγιάννης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ομίλου Ιατρικού Αθηνών): «Στήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στις ομοσπονδίες»



Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Σάββας Καραγιάννης δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Τα τελευταία 35 χρόνια, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υλοποιεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με κύριο πυλώνα, τη στήριξη των ομοσπονδιών και σωματείων. Σε αυτό το πλαίσιο, δε θα μπορούσαμε παρά να σταθούμε αρωγός και υποστηρικτής της Ε.Ο.ΠΕ.  και έτσι επεκτείνουμε την συνεργασία μας που θα παρέχει ένα σύνολο νοσηλίας και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ευκαιρία που μας δίνει να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στη καλή πορεία των Εθνικών ομάδων. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό να γυρίσουν από το Ευρωπαϊκό νικητές».

Σχετικά Άρθρα