Θερμά συλλυπητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

NEWS ,

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο του μπάσκετ και η προσφορά του ήταν πραγματικά αγνή και ανιδιοτελής. 

Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.  

Έφυγε ο πρόεδρος της πράσινης «αυτοκρατορίας»

Ο εκπλιπών εκτός από ηγετική μορφή στο χώρο του μπάσκετ ήταν πάντα δίπλα στο βόλεϊ. Ως πρόεδρος των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού (1999-2009) ήταν αυτός που οδήγησε την γυναικεία ομάδα στις μεγάλες και συνεχόμενες επιτυχίες.

Επί ημερών του ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την ομάδα-αυτοκρατορία των επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων, των πέντε Κυπέλλων αλλά και της παρουσίας σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς (2000 Κυπελλούχων-2009 Challenge Cup). Αναμίχθηκε για μια σεζόν και με τα κοινά του ανδρικού τμήματος (σεζόν 2008-2009) με την ομάδα του Λεώνη να αγωνίζεται στον τελικό του CEV cup στο κλειστό του ΟΑΚΑ παρουσία 20 χιλιάδων θεατών.

Σχετικά Άρθρα