Η Αλεξάνδρα Σπουργίτη έλαβε την πλήρη υποτροφία του Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη

NEWS ,

Στα γραφεία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη δόθηκε η δεύτερη πλήρης υποτροφία στην αθλήτρια του βόλεϊ, Αλεξάνδρα Σπουργίτη, στο πλαίσιο στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Παρουσία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ., Δήμητρας Χαριτίδου και της διευθύντριας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Έλενας Κακούρα, η αθλήτρια του ΟΠΑΠ Περσέα Αλεξάνδρα Σπουργίτη έλαβε την υποτροφία της και ξεκίνησε τις σπουδές της στην ειδικότητα της Προπονητικής. 

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή της Ομοσπονδίας αυτή η συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στα πλαίσιπ του προγράμματος "Αθλητισμός και Εκπαίδευση". Αυτή η στρατηγική συνεργασία δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και στις αθλήτριες να σπουδάζουν, παράλληλα με την αγωνιστική τους καριέρα, έτσι ώστε όταν αυτή ολοκληρωθεί να έχουν τα εφόδια να προχωρήσουν. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον και με τις Εθνικές μας ομάδες» δήλωσε το μέλος της Ε.Ο.ΠΕ., Δήμητρα Χαριτίδου.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την στρατηγική συνεργασία. Βλέπουμε το μέλλον ευοίωνο μέσα από αυτές τις συνεργασίες, με την ανάπτυξη του διπόλου αθλητισμός και εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε στα παιδιά ένα κίνητρο να σπουδάσουν, ειδικά στους αθλητές που βιώνουν μία καθημερινότητα υψηλών απαιτήσεων» τόνισε η διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Έλενα Κακούρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία και το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την σπουδαία ευκαιρία που μου δίνουν και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους», συμπλήρωσε η αθλήτρια του Περσέα, Αλεξάνδρα Σπουργίτη.

Σχετικά Άρθρα