Συνάντηση της Ε.Ο.ΠΕ. με την W.I.N. Hellas

NEWS ,

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης βρέθηκε η πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου, η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο, όπου συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Η W.I.N. Hellas (Women in need) είναι μη κυβερνητική οργάνωση για την υποστήριξη των γυναικών η οποία ιδρύθηκε το 2006. Η Ομοσπονδία μέσω των διοργανώσεών της θέλει να περνάει και ένα κοινωνικό μήνυμα και γι'αυτό τον λόγο συζητήθηκαν διάφορα θέματα στα οποία θα μπορούσαν Ε.Ο.ΠΕ. και W.I.N. Hellas να συμμετέχουν μαζί.

«Με μεγάλη χαρά συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο. Με την Ε.Ο.ΠΕ. είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από το συνδυάζουμε ένα κοινωνικό μήνυμα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το βόλεϊ. Το συγκεκριμένο άθλημα είναι στην καρδιά μου και θέλουμε με κάθε τρόπο να προωθούμε μέσω του αθλητισμού την ευγενής άμιλλα» δήλωσε η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου.

«Κύριο μέλημα της Ομοσπονδίας είναι να συμμετέχει ενεργά και στην κοινωνία μας. Μέσω των διοργανώσεών μας θέλουμε να δίνουμε και από ένα κοινωνικό μήνυμα, όπως κάναμε και πριν λίγες ημέρες με την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας» τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου έχει ιδρύσει στο Τορόντο του Καναδά τον σύλλογο Markham Youth VB και πραγματοποιεί μεγάλα τουρνουά με την συμμετοχή πάνω από 150 ομάδων αγοριών και κοριτσιών ηλικίας από 12 έως 18 ετών.

Σχετικά Άρθρα