Η Ε.Ο.ΠΕ. στη Sportexpo 2019

NEWS ,

Η Sportexpo, η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού, άνοιξε τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με περισσότερες από 100 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και εταιρείες αθλητικών ειδών και εξοπλισμού, ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου η 4η Sportexpo, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13/4. Η φετινή έκθεση μάλιστα, η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σηματοδοτεί τη συνεργασία Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την από κοινού διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Για άλλη μία χρονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δίνει δυναμικό παρών στη SPORTEXPO με δικό της περίπτερο. Ένα γήπεδο beach volley και ένα πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο για βόλεϊ και beach volley θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο για να τα επισκεφτούν οι φίλοι του αθλήματος. Υπεύθυνος του περιπτέρου της Ε.Ο.ΠΕ. είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Δατσέρης.

Περίπτερο στην Sportexpo διατηρεί και η Ε.Σ.Α.Π., η οποία συμμετέχει και αυτή ενεργά στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού. Οθόνες βρίσκονται εντός του περιπτέρου και οι επισκέπτες παρακολουθούν φάσεις από τους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League και του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ υπάρχει ειδική ενότητα και για το video check.

Η Sportexpo στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην προβολή του έργου και των προγραμμάτων των αθλητικών ομοσπονδιών και των ενώσεων αθλημάτων και στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενήσει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τουρνουά, επιδείξεις, σεμινάρια κ.α. με στόχο την ανάδειξη και μη διαδεδομένων αθλημάτων, αλλά και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης.

Η είσοδος στην Sportexpo είναι ελεύθερη, ενώ θα διατίθεται και δωρεάν πάρκινγκ σε εκθέτες και επισκέπτες, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου.

Το ωράριο της έκθεσης έχει ως εξής: Τετάρτη με Παρασκευή 09:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 20:00. Η τελετή έναρξης της Sportexpo θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο περίπτερο 17.

Σχετικά Άρθρα