Sportexpo 2019 με βόλεϊ και beach volley (photos)

NEWS ,

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, η 4η Sportexpo, πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως 13 Απριλίου και έχει στο επίκεντρό της τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Συνολικά 50 Δημοτικά σχολεία θα παρελάσουν το τριήμερο 10-13 Απριλίου στη Δ.Ε.Θ., και τα μικρά παιδιά θα δοκιμάσουν και θα παίξουν όλα τα αθλήματα. Κάθε ημέρα θα έρχονται από 16 σχολεία και την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, το βόλεϊ και το beach volley είχαν την τιμητική τους. 

Ύπό την επίβλεψη των Π.Ο.Π. Σδραυκάκη, Πετίδη, Γαβαλά, Τρύψια και του υπευθύνου ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας Μπάμπη Καρασαρλίδη, πάνω από 100 αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν σε τουρνουά μίνι βόλεϊ, αφού πρώτα έγινε αναφορά στους βασικούς κανονισμούς και στις τεχνικές του αθλήματος.

Από νωρίς το πρωί, οι δύο φορές πρωταθλητές Ελλάδας ως δίδυμο, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Μούρτζιο, υποδέχθηκαν στο γήπεδο του beach volley που στήθηκε στον προαύλιο χώρο της έκθεσης, παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης και τους έδειξαν ασκήσεις με μπάλα και τους έμαθαν ορισμένα από τα μυστικά της άμμου.

Οι επισκέψεις σχολείων θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα